16.01.2017
LJ
-0° / -6°
Oglasno sporocilo

44. MOS še večji in še bolj mednaroden

Celje bo letos gostilo že 44. MOS, ki bo vsebinsko še bogatejši in še bolj mednaroden. Predstavilo se bo skoraj 1700 razstavljavcev iz 36 držav.

44. MOS bo mogoče obiskati med 7. in 14. septembrom. Vsak dan med 9. in 19. uro, zadnji dan pa se bodo vrata zaprla ob 18. uri. Sejemsko dogajanje se bo sicer odvijalo na 65.000 m2 razstavnih površin oz. v 18 sejemskih dvoranah in na zunanjih razstavnih površinah.

44. MOS
MOS je lani obiskovalo približno 150.000 obiskovalcev iz Slovenije in tujine.

Na 44. MOS - generalni pokrovitelj sejma je znova Hypo Alpe Adria – bo letos direktno prisotnih še več podjetij iz Indije in Srbije, predstavili se bodo tudi podjetniki iz BiH in Hrvaške, ki je že dolgoletna partnerica sejma. Sicer pa tradicionalno največ direktnih razstavljavcev prihaja iz Nemčije, Italije in Avstrije. Še celovitejšo predstavitev gospodarskih priložnosti svoje dežele pa pripravlja veleposlaništvo Republike Indonezije.

44. MOS
Predstavljene bodo številne novosti s področja računalništva, avdiovizualnih in drugih informacijskih tehnologij.

Najboljše domače in tuje blagovne znamke

Sejem bo ponudil najbolj celovit pregled ponudbe izdelkov, storitev in finančnih spodbud za izkoriščanje obnovljivih virov energije kot so sonce, veter, biomasa, pa tudi voda. Na sejmu se obeta tudi celovita ponudba strojev in opreme za kovino in varjenje ter elektro in varilno tehniko. Ponovno bo na ogled najširša ponudba ogrevalne tehnike, hladilnih in solarnih sistemov z najnovejšimi tehnološkimi dosežki teh panog. Sejem bo znova ponudil najbolj celovito ponudbo stavbnega pohištva, strešnih kritin in druge ponudbe za zaključna dela v gradbeništvu. Obiskovalci pa bodo lahko poiskali tudi najboljšo ponudbo na drugih vsebinskih področjih, ki jih že tradicionalno ponuja MOS, tudi slovenske živilskopredelovalne industrije.

Na MOS so se vrnila nekatera vidnejša podjetja, ki nekaj let niso bila prisotna, zdaj pa se ponovno predstavljajo. Med njimi bodo tudi mednarodne korporacije. Japonski globalni proizvajalec električnega ročnega orodja Makita bo npr. prav na 44. MOS pojasnil, zakaj se je odločil svoje prodajne, logistične ter marketinške aktivnosti za Vzhodno Evropo preseliti z Dunaja v Slovenijo. Do konca leta bodo pri nas zaposlili približno 30 ljudi. Še ene velika mednarodna korporacija Microsofta pa bo npr. letos na MOS predstavila dom in pisarno prihodnosti. Na MOS bo mogoče ponovno pozdraviti blagovno znamko Gorenje. Novosti v svoji ponudbi pa bo na sejmu prvič predstavilo tudi eno najbolj inovativnih in globalno usmerjenih slovenskih podjetij, ajdovski Pipistrel.

44. MOS
44. MOS ponuja obilo možnosti za sklepanje novih poslov.

Tri brezplačne svetovalne točke

Razstavljavci bodo MOS izkoristili predvsem za predstavitev novosti v svoji ponudbi. Tudi letos obiskovalcem sejma ponujajo posebne sejemske popuste in ugodnosti, obetajo se nagradne igre in darila ob obisku sejemskih stojnic.

Pomemben del sejemskega dogajanja je strokovni spremljajoči program. V osmih sejemskih dneh se bo tako odvilo skoraj 100 predavanj, okroglih miz in delavnic, ki bodo namenjene tako poslovni kot tudi splošni javnosti. Slednja je še posebej vabljena, da obišče tri brezplačne svetovalne točke, kjer bo govora o energetskih, finančnih in potrošniških težavah s katerimi se dnevno srečujemo.

Poskrbljeno za zabavo in posebno napoved erotičnega sejma v decembru


Za zabavo na MOS skrbi predvsem dogajanje na osrednjem prireditvenem odru v atriju sejmišča. Zvrstili se bodo glasbeni nastopi številnih uveljavljenih glasbenikov, pa tudi skupin in posameznikov, ki šele vstopajo v svet estrade. Veliko pozornost bodo zagotovo pritegnili tudi plesni nastopi. Dnevno se bo odvila še tradicionalna modna revija s trendi za jesen in zimo ter nastopi in pogovori z najboljšimi športniki Slovenske vojske. Ti s svojimi športno-vojaškimi zgodbami vedno pritegnejo pozornost obiskovalcev.

V soboto, 10.9., pa bosta pozornost zagotovo pritegnili še dve erotični zvezdi Carla Cox in Leonelle Knox, ki bosta na MOS napovedali dogajanje na celjskem erotičnem sejmu v decembru.

44. MOS
Dobro bo poskrbljeno tudi za zabavo - obetajo se nastopi številnih glasbenikov, plesnih skupin in ostalih gostov iz sveta zabave.


 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes