18.01.2017
LJ
-0° / -5°

50 Cent rad pozira ob denarju. A na sodišču je razkril ...

Raper 50 Cent zelo rad pozira s kupi denarja, čeprav ni pravi. Vsaj tako je dejal pred sodnico, ki vodi njegov proces po razglasitvi bankrota.

Po razpravi na sodišču je raper 50 Cent, katerega pravo ime je Curtis J. Jackson III, še istega dne na Twitterju objavil novo fotografijo s hlačami, napolnjenimi z dolarskimi bankovci. Ob njej je pripisal: "Zato sem moral danes na sodišče."

Po njegovih trditvah so objave z denarjem del marketinga. Njegov odvetnik je zatrdil, da nima skritih zalog in da je sodišču predstavil pravo stanje. 

Na fotografije so opozorili upniki, med njimi nekdanje dekle, ki trdijo, da jim dolguje 29 milijonov dolarjev (25,6 milijona evrov). Med drugim jih je razjezila njegova predrznost. Nekoč je z bankovci celo napisal "BROKE", kar pomeni "brez denarja".

 

Gotta keep a cool little $tash and some Effen Vodka Happy Holidays. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

A photo posted by 50 Cent (@50cent) on

 

For some reason people love me. I went to court today and all I felt was love. They asked me about money I said I ain't got none,but if you want some m&m's here ya go. #EFFENVODKA

Objavil/a 50 Cent dne 9. marec 2016

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Povezani članki

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 1
 
Mother-fucker 22.03.2016 11:07:23
To kazanje denarja je zelo povezano z barvo kože. Na fb sem že večkrat videl slovenske rome kako mahajo z denarjem. Primitivni način bahanja.
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes