21.02.2017
LJ
10° / 4°

David Beckham rešuje Victorio. Jima bo uspelo?

Brez finančne pomoči moža Davida bi podjetje Victorie Beckham izgubilo štiri milijone funtov (5,1 milijona evrov). Preverite, zakaj je njeno podjetje v krizi!

Victoria Beckham
Victoria Beckham brez moža ne bi bila tako "uspešna". (Foto: AP)

Victoria Beckham je leta 2014 odprla prvo trgovino s svojimi oblačili, po nekaj mesecih je dobila nagrado za poslovno žensko leta. Posel je razširila v Azijo in drugod po svetu, njene trgovine so v prestižnih nakupovalnih ulicah ob Tiffanyju, Gucciju in Louis Vuittonu.

Sprva je imela majhen profit, kot se spodobi za novo podjetje. A kmalu jo je moral reševati mož David, ki dobro služi s prodajami knjig in oglaševanjem. Razlog za ogromne izgube je tudi veliko vlaganja v novo podjetje. Ima razkošne trgovine, ki jih je opremil svetovno znani arhitekt Faršid Musavi; samo za letno najemnino v Londonu plačuje 650.000 funtov (834.800 evrov).

Kljub izgubi pa zaposluje nove in nove ljudi ter odpira še več trgovin. Dejavna je tudi na spletu, do konca 2014 je porabila 4,28 milijona funtov (5,5 milijona evrov) za spletno stran. Očitno investira dolgoročno in upa na uspeh v prihodnjih nekaj letih.

Dejstvo je, da ob bogatem možu ne potrebuje takojšnjega zaslužka, in morda bo skozi čas dokazala, da so se dvomljivci motili. A pred njo je naporna pot. Ne samo, da ima izgubo, je tudi močno zadolžena. Skupno dolguje 17 milijonov funtov (21,8 milijona evrov). Ima vse, a manjka ji ključna sestavina za uspeh: kupci.

Vseeno njena zgodba še zdaleč ni končana: zakonca imata več kot pol milijarde funtov premoženja.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Vas je strah, da se ne boste znali prilagoditi digitalizaciji in da boste ostali brez dela?

calculate
glossary
indexes
indexes