24.01.2017
LJ
-3° / -8°

SipaBoards gre na Kickstarter z drugo generacijo supov

SipaBoards gre na Kickstarter z drugo generacijo supov brez električnega motorja. Tokrat bodo na Kickstarterju skušali zbrati vsaj 100.000 evrov.

Podjetje SipaBoards, ki je razvilo prvi samonapihljiv električni sup na svetu, se že drugič podaja na svetovno platformo za množično financiranje Kickstarter. V tokratni kampanji bodo za novo generacijo električnih supov SipaBoards Air, ki se samostojno napihne v nekaj minutah, poskušali zbrati vsaj 100.000 evrov zagonskega kapitala.

Nova serija supov SipaBoards Air se od prve serije SipaBoard drive razlikuje, da ne vsebuje električnega motorja. Nova generacija samonapihljivih supov bo tako za uporabnike cenovno dostopnejša in bolj preprosta za porabo, s čimer želijo supe približati še širši skupini uporabnikov.

 
Introducing SipaBoards AIR

Super Monday. Thanks for spreading the news with your friends!

Objavil/a Sipaboards dne 17. marec 2016

"Prepričan sem, da bo naša inovacija najpomembnejši razvojni korak v industriji v letu 2016 in da se bo zaradi nje z lepim športom lahko ukvarjalo še več ljudi. SipaBoards Air s funkcijo samonapihovanja odpravlja edino slabost napihljivih supov, ki se sicer v zadnjih letih zaradi številnih prednosti povezanih s shranjevanjem in transportom uveljavljajo pred trdimi, saj tako odpade zamudno in naporno ročno napihovanje," pojasnjuje ustanovitelj Sebastjan Sitar.

Postopek uporabe SipaBoards Air je povsem preprost zaradi kompresorja, ki je neločljivi del supa. S pritiskom na vgrajeno enostavno magnetno stikalo se namreč novi sup do idealnega zračnega tlaka samostojno napihne v petih minutah.

S SipaBoards Air pa prihajajo na trg tudi nove oblike samonapihljivih supov. Poleg cruiser modela bo na voljo tudi najbolj prodajana oblika all-rounder, ki je večji, stabilnejši, bolj družinski sup ter balance yoga sup, ki nagovarja trend joge na supu, so pojasnili v ekipi.

SipaBoards so poleti prejeli tudi prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot Award, navdušili pa so tudi strokovno javnost na specializiranem veslaškem sejmu Paddle Expo v Nürnbergu. Januarja so inovacijo predstavili še na največjem svetovnem sejmu športne opreme sejmu Ispo v Münchnu, kjer so se uvrstili med finaliste v kategoriji inovacij Brand New.

Prva Kickstarter kampanja podjetja SipaBoards iz leta 2015, v kateri so zbirali sredstva za SipaBoards drive, se je uvrstila med najuspešnejše slovenske projekte po višini zbranih sredstev na Kickstarterju. Načrtovani cilj so namreč presegli za več kot polovico in zbrali okrog 340.0000 dolarjev (300.600 evrov).

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ali podpirate predlog o uvedbi obveznega zdravstvenega nadomestila?

calculate
glossary
indexes
indexes