18.01.2017
LJ
-0° / -5°

Vsi bi radi nagrade finančne uprave

Nagradna igra, ki je takoj po novem letu stekla hkrati z obvezno uporabo davčnih blagajn, je očitno zelo mamljiva. Pošljejo vsak 30 račun, izdan iz davčne blagajne, na sekundo vsaj enega.

Na pijači
Nagradna igra ob davčnih blagajnah zelo mamljiva. (Foto: Thinkstock)

V manj kot štirih tednih so oblikovali že 78.000 paketov z ustreznim številom davčno potrjenih računov, s katerimi se je mogoče potegovati za denarne nagrade. Potrošniki preko mobilne aplikacije preverijo vsak 30. račun, ki je izdan iz davčne blagajne. Vsako sekundo je preverjen vsaj en račun.

Namen nagradne igre je spodbujanje potrošnikov, da zahtevajo, vzamejo in preverijo račun. Potekala bo v štirih krogih: v vsakem bodo izžrebali po eno denarno nagrado v vrednosti 15.000 evrov, 10.000 evrov in 5000 evrov ter eno v vrednosti 1000 evrov za tiste, ki bodo sodelovali prek mobilne aplikacije ali portala e-Davki. Žrebanja bodo na vsake tri mesece - konec marca, junija, septembra in decembra. Finančna uprava bo do konca leta razdelila 124.000 evrov v nagradni igri, v kateri lahko sodeluje vsak, ki bo zbral 10 računov različnih izdajateljev.

Zbrane pakete računov je mogoče posredovati prek brezplačne mobilne aplikacije Preveri račun, prek odprtega portala e-Davki ali po pošti. Mobilna aplikacija je brezplačna in je na voljo v spletnih trgovinah Google Play, App Store in Windows Store. Doslej si jo je na svoje mobilne telefone preneslo že 64.000 potrošnikov in vsi skupaj so preverili že več kot 1,6 milijona računov.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes