16.01.2017
LJ
-0° / -6°
Oglasno sporocilo

Dobro namensko varčevati ali vezati sredstva?

Z varčevanjem v Abanki vas lahko tudi majhna dejanja pripeljejo do uresničitve velikih ciljev

Vsak dan je pravi za začetek varčevanja. Presenečeni boste, koliko lahko prihranite, če redno varčujete. Tako si boste npr. računalnik v vrednosti 500 evrov lahko privoščili že po enem letu, če boste vsak mesec vplačali po 41 evrov.

Abanka
(Foto: arhiv naročnika)

Za varčevanje v majhnih zneskih, ki ne bodo bistveno obremenili družinskega proračuna, se lahko odločite kadarkoli, v obliki namenskega varčevanja že od 20 evrov mesečno. Dolžino varčevanja in znesek mesečnih pologov lahko prilagodite vašemu cilju (najmanj 3 do vključno 60 pologov) in vašim finančnim možnostim, po želji pa lahko vplačujete tudi večkrat mesečno. Na spletnem mestu Abanke si lahko izračunate koliko časa boste potrebovali, da bi privarčevali želeni znesek.

Za varčevanje v majhnih zneskih, ki ne obremenijo družinskega proračuna, se lahko odločite kadarkoli, in sicer v obliki namenskega varčevanja.

Vezana vloga vam omogoča, da vaši prihranki varno rastejo. Če vaši prihranki presegajo 500 evrov in želite še razmisliti, kako jih boste uporabili, se lahko odločite za vezano vlogo od 91 dni do 3 let, odvisno od tega, kdaj boste svoj denar potrebovali. Uporabniki osebnih računov v Abanki, ki ste hkrati še člani posebnega paketa za družine »Apaketa družine«, ali bivši člani AIII VPS, lahko uveljavljate še dodatne ugodnosti, kar vam zagotavlja posebna ponudba za vezane vloge, ki velja do 30. 6. 2012.

Posebno obliko vezanih vlog v Abanki predstavlja vezana vloga z mesečnim izplačilom obresti, ki je prava izbira za tiste, ki si kljub temu, da svoj denar varno vežete, želite z obrestmi, ki jih dobite izplačane vsak mesec, še kaj privoščiti. Zneske nad 4.000 evorv lahko tako vežete za obdobje nad enim letom in njihove "sadove uživate" sproti.

Varčevanje v eni od navedenih oblik je prav gotovo primerno za vsakogar. Odločite se za varčevanje v Abanki.


 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes