KARIERA

Vodstvo hotela bogato nagradilo zaposlene

Natisni3
Nekateri delodajalci razumejo, da so brez delavcev največji siromaki.

Delodajalcem ni samoumevno, da morajo zaposlene občasno tudi pohvaliti za opravljeno delo. Še manj pa jim je samoumevno, da za dobro opravljeno delo, ki prinese rezultate in obogati račun podjetja, zaposlene finančno nagradijo. Deliti dobiček oz. del njega ni v naravi delodajalcev. Vsaj nekaterih ne ...

Odločitev vodstva črnogorskega turističnega kompleksa Maestral Resort & Casino je v regiji požela veliko odobravanja in pohval. Odbor se je namreč odločil, da del zaslužka delijo z zaposlenimi. Gre za 400.000 evrov, s katerimi se hočejo zahvaliti delavcem za odlično opravljeno delo med lansko in letošnjo turistično sezono. 

Direktorji so se s predlogom soglasno strinjali, tako da so zaposleni nagrado prejeli z avgustovsko plačo, ki so jo prejeli v sredo. 

Direktor podjetja Christos Tsemperas je medijem dejal, da so ogromno denarja vložili v obnovo hotela, a največje bogastvo podjetja je kljub temu ekipa zaposlenih. Poudarja, da vidijo njihove napore, s katerimi dosegajo finančne cilje, prav tako opazijo njihovo vrhunsko obravnavo gostov. 

Direktorica HR oddelka Mirjana Sočan je novinarjem zaupala, da bo podjetje še naprej vlagalo v ljudi. Lastniki in vodstvo ves čas skrbijo, da so zaposleni zadovoljni in da jim omogočajo profesionalni razvoj in rast. Nudijo jim tudi dodatna izobraževanja in finančne podpore. 

Predstavnik sindikata zaposlenih Vladimir Gojović se je v imenu zaposlenih zahvalil za izkazano zaupanje in finančno nagrado. Pravi, da so ljudje ponosni, da delajo za Maestral in da bodo še naprej sledili visoki ravni dela. 

KOMENTARJI (3)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI
mackon08 09.09.2018, 9:08:00
Ta članek naši gospodarstveniki ne bodo prebrali.
oježeš 08.09.2018, 14:55:06
Končno, saj nekje vedo, da brez delavcev tudi direktorji ne bi imeli ne delovnega mesta, ne dobička in uspešnega poslovanja.
slabogledam 08.09.2018, 6:41:55
No vidiš Batageli,da gre?