27.05.2015
LJ
19° / 10°

Škandal: Osnovnošolski učitelj predaval o oralnem seksu

Starši otrok na bjelovarski Prvi osnovni šoli so besni zaradi novega profesorja fizike, ki pri razlaganju snovi uporablja nekoliko nenavadne prijeme.

presenečenje
Učenci so bili presenečeni, starši besni, vodstvo šole pa šokirano.

Straši tako zahtevajo, da učitelju, ki je celo uro fizike namesto za razlago o širjenju volumna, kar je menda bilo uradno na sporedu, porabil za predavanje o oralnem seksu, prepovejo poučevanje, da se kaj podobnega ne bi ponovilo še na kakšni drugi šoli.

Težave na soli so se sicer po navedbah staršev začele pred dobrim mesecem, ko se je sporni učitelj prvič pojavil na šoli. Sprva sta njegova odprtost in smisel za humor navdušila učence, ko pa je začel z neprimernimi izjavami glede telesnih atributov učenk, so postali oprezni. Še posebej jih je šokiral, ko je učenko, ki je h katedru prinesla domačo nalogo vprašal, ali ga morda ni prišla zapeljevati.

Šola je zaradi prijave že uvedla strokovni nadzor, starše pa jezi, da bo učitelj do zaključka nadzora vseeno lahko nemoteno poučeval, saj na šoli trdijo, da nimajo predpisa, po katerem bi ga lahko takoj odstranili iz učilnice.

 

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Ali kupujete po spletnih oglasnikih?

calculate
glossary
indexes
indexes