25.05.2015
LJ
22° / 10°

Kako je Jessici uspelo tako hitro?

Ko se slavne osebe odločijo za podjetništvo, je očitno vse lažje. Hollywoodska lepotica je v rekordnem času za uresničitev svoje poslovne ideje zbrala kar 27 milijonov dolarjev (20 milijonov evrov).

jessica
Spletna stran podjetja Honest.

Jessica Alba, hollywoodska zvezdnica, se je odločila, da se bo podala na podjetniško pot. Skupaj s še tremi partnerji je ustanovila podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo plenic ter ostalih higienskih pripomočkov iz naravnih in ekološko pridelanih materialov. Podjetje Honest, katerega predsednica je Jessica Alba, se je kot večina mladih, hitrorastočih podjetij, odločilo poiskati investitorje, ki bi jim pomagali k večji rasti in hitrejšemu uveljavljanju blagovne znamke.

Zelo hitro so uspeli pridobiti kar tri večje investicijske sklade, ki so v podjetje vložili več kot 20 milijonov evrov (27 milijonov dolarjev). Investitorji so ob tem izrazili zaupanje v podjetje in njihovo idejo. Podjetje Honest trenutno večino dohodkov ustvari s spletno prodajo plenic in ženskih higienskih vložkov, svojo prepoznavnost pa gradijo na obrazu hollywoodske zvezdnice.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes