30.05.2015
LJ
25° / 11°

Jo poznate? Kdo je dekle Romana Ambramoviča?

Ruska dedinja Dasha Zhukova je hčerka bogatega ruskega oligarha in dekle Romana Abramoviča, ki je pravtako ruski milijarder.

Lahko bi rekli, da ima Dasha Zhukova že vse kar si lahko želi. Lepotica je namreč hčerka in s tem dedinja bogatega ruskega oligarha ter dekle ruskega milijarderja Romana Abramoviča. Vseeno pa 30-letnica ne miruje in uživa sadov bogatega življenja, ki ji je bilo dano, ampak se poskuša uveljaviti v poslovnem svetu mode in umetnosti.

Zhukova je namreč tudi poslovna ženska, njen najnovejši projekt pa je modna revija Garage, ki bo v ruske časopisne stojnice prišla naslednji mesec. Revija obljublja vsebine iz mode in umetnosti ter napoveduje provokativne in nenavadne članke in fotografije. Seveda pa življenje Zhukove ni le delo in zabava, saj živi eno najbolj čudovitih življenj, ki si jih lahko zamislite.

dasha zhukova - 2

Dasha Zhukova je hčerka bogatega ruskega oligarha Alexandra Radkina Zhukova, ki je bil enkrat aretiran zaradi trgovine z orožjem. Zhukova je odraščala v Moskvi, Houstonu in Los Angelesu.

dasha zhukova - 3

Kratek čas je študirala homeopatijo v Londonu, preden je s prijateljico ustanovila manjšo modno blagovno znamko leta 2006.

dasha zhukova - 6

Zhukova je ruskega oligarha Romana Abramoviča spoznala, ko je hodila še z ruskim tenisačem. Abramovič in Zhukova pa sta začela uradno hoditi leta 2007, kmalu potem ko se je Abramovič ločil od svoje žene.

Bi najjeli abarmovičevo jahto? - 1
(Foto: wikimedia.com)

S tem je Zhukova seveda dobila prost dostop do vseh Abramovičevih dragih igrač, kot je več dvorcev in vil ter flota luksuznih jaht.

dasha zhukova - 5

Abramovič je Zhukovo tudi zasul z darili, vključno z 18,7 milijona evrov vredno sliko slikarja Luciana Freuda in 1,7 milijona evrov vrednim luksuznim stanovanjem v Londonu.

dasha zhukova - 4

Vseeno pa njeno bogato življenje niso počitnice. Zhukova je namreč leta 2009 postala glavna urednica britanske modne revije Pop in čez slabi dve leti odstopila s položaja. Sedaj ustanavlja lastno revijo Garage, ki se bo posvečala modi in umetnosti. Prva številka revije bo imela provokativno naslovnico, na kateri bo tatu metulja na ženskem telesu. Pred revijo je Zhukova že uporabila znamko Garage za poimenovanje njene galerije za moderno umetnost v Moskvi, ki je pritegnila veliko mladih in bogatih Rusov.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 5
Anni53 27.08.2011 07:21:15
Seveda jo poznamo, saj je vsesplošno znana neznanka! Bedasto!
roni2 26.08.2011 21:22:07
gotov bodo kj sabo nesl!sicer pa tako ali tako ni njihovo!!!
 
manevem 26.08.2011 20:26:44
Mi jo poznamo. A jo vi?
Nimate sploh pojma kdo to je. Na prvi sliki je Dasha Astafieva, tista slika je iz playboya, ne pa Dasha Zhukova. Mal mesamo hruska in jabolka, a ne?
Cobra007 26.08.2011 17:24:12
ZeloO lepa!!
vidkk 26.08.2011 20:04:30
rusinja pač ;)
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Vozilo praviloma servisiram:

calculate
glossary
indexes
indexes