24.05.2015
LJ
19° / 10°

Kate Middleton so prepovedali vzeti službo, ki si jo je tako želela

Če si je vojvodinja Catherine kdaj ne področju dobrodelnosti in podpiranja pomembnih projektov želela biti naslednja Diana, je zdaj ta njena ambicija zagotovo naletela na veliko oviro.

kate
Želela se je ukvarjati s preprečevanjem dobičkonosne trgovine z belim blagom.

Čeprav britanski dvor načeloma podpira dobrodelno udejstvovanje, je bilo že v času Diane povsem jasno, da se z nekaterimi njenimi odločitvami niso strinjali. Predvsem so bili večkrat prepričani, da tvega preveč. Da je za nekoga z dvora dovolj, da se nasmejan in urejen pojavi na dobrodelni večerji, ni pa primerno, da se sprehaja po minskem polju.

Nekaj podobnega se menda po pisanju britanskih medijev na dvoru dogaja tudi zdaj. Kate Middleton se mora do januarja odločiti, katere dobrodelne projekte bo javno podpirala. Takrat naj bi njeno odločitev javno objavili. Njega naloga pa bo nato promocija teh projektov. A pri izbiri očitno nima povsem prostih rok.

Tako naj bi se vojvodinja želela aktivno udejstvovati v organizaciji Blue Heart, ki deluje na področju preprečevanja trgovine z belim blagom, a so ji na dvoru to prepovedali, ker naj bi bilo sporno.

Ali se bo Kate, ki je medtem z bratom Jamesom že pomagala tej organizaciji, uklonila volji palače ali pa bo uporna, kot je bila Diana, bo še videti, čeprav imajo na dvoru menda dobro pripravljen načrt, kako jo bodo od uporništva odvrnili. Za njo imajo pripravljeno vrsto nalog in natrpan koledar uradnih dogodkov, kjer naj bi nadomeščala kraljico, ki naj bi se v tem času ukvarjala s pripravami na obletnico vladanja.

 

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 2
Zakon1 24.10.2011 11:40:51
Ubogi reveži, kakšne skrbi imajo! Khkhmm.
wizeman 24.10.2011 11:34:18
Kate Middleton? Kaj se je ločila? Je vzela nazaj dekliški priimek?
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes