24.05.2015
LJ
19° / 8°

Ločitev: Goli posnetki medenih tednov J.Lo spet 'vroča roba'

Ločitev Marca Anthonyja in Jennifer Lopez je presenetila marsikoga, saj je njena zveza s pevcem veljala za veliko manj škandalozno kot njena prejšnja zakona.

Jennifer Lopez in Marc Anthony
Konec je! A denar še kar leti na račun, vrsta tistih, ki služijo, pa se daljša ... (Foto: Reuters)

A se je na koncu izkazalo, da se je za zaprtimi vrati očitno dogajalo marsikaj, kar sta navzven prikrivala z nasmehi in poljubi na rdeči preprogi.

Obstajajo pa ljudje, ki jih ločitev več kot veseli. Prihaja namreč ob pravem času za nekaj publicitete. Po več letih zatona je namreč Lopezova trenutno sredi karierne renesanse, ki se je začela s singlom On the Floor, novim albumom in sodniško funkcijo v šovu Ameriški idol, kjer je za masten honorar 12 milijonov dolarjev odlično zamenjala do tedaj nezamenljivega ciničnega Simona Cowella. Za velik del oživete kariere pa naj bi bil zaslužen prav multitalentirani Anthony, ki pa naj bi bil zadnje čase prepričan, da soproga preveč časa posveča delu in premalo družini.

Tisti, ki ob misli na ločitev para najbrž že sanja dolarje, je producent Simon Fuller, ki se je podpisal pod ameriške televizijske hite: oddaji American idol in So You Think You Can Dance, zdaj pa pripravlja oddajo Q'viva! The Chosen, latino različico idola, kjer bosta sodnika oba, takrat najbrž že nekdanja zakonca. Boljše reklame si Fuller ne bi mogel želeti. Ljudje bodo gledali samo zato, da bi videli, kako se bosta razumela, pravijo medijski poznavalci.

Če bo zgodba sledila običajnim hollywoodskim ločitvam, si lahko Lopezova od ločitve obeta še večji karierni zagon – po logiki naj bi sedaj sledil nov uspešen album in film. Prav slednje naj bi bilo tudi težava v zakonu – v novem projektu se bo pevka in igralka namreč razgalila.

Kakor koli, nobeden zaradi ločitve ne bo obubožal. Publiciteta bo prav prišla tudi Anthonyju, ki ima po zaslugi uspešne glasbene in tudi igralske kariere na računu več kot 40 milijonov dolarjev, in Lopezovi, ki je 'težka' okoli 150 milijonov dolarjev. Za sojenje v idolu je lani dobila 12 milijonov, potrdila pa je že tudi sodelovanje v prihodnji sezoni. Na film ji plačajo okoli 15 milijonov. Vse, kar imajo na to pripomniti zlobneži, pa je, da bo ločitev prej kot izpraznila obema napolnila bančni račun.

Podobno kot njenemu nekdanjemu možu. Ojani Noa mora sicer najprej zmagati na sodišču, a domači posnetki Lopezove, ki jih poskuša prodati že več let, a mu načrte vedno znova prekrižajo sodne prepovedi, so zaradi novega zanimanja za pevko svojo vrednost pravkar podvojili ali potrojili! Pa čeprav je mogoče, da Noa prodaja 'mačka v žaklju', saj pravzaprav nihče ne ve, kaj je zares na posnetkih. Noa je namreč že priznal, da je prave golote le za nekaj minut. A zdaj se bo gotovo držal reka, kuj železo, dokler je vroče!

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 7
Shorty Zupancic 19.07.2011 08:12:56
Naslov članka je samo zato da bi folk namukali da ga bere. Sam naslov nima nobene veze z člankom.
 
Teve33 19.07.2011 04:29:38
reva ima strgano obleko
Irena Mlakar 18.07.2011 22:08:46
ohh jz sm mislna da bom lohk vidla kako sliko tko je pa sam en kup napisanga bla bla blaja
 
Libra77 18.07.2011 22:05:21
To je igra za denar, mi smo figure oni pa igralci.
 
2Gloria0 18.07.2011 19:20:00
in kaj koga briga kirga bo mela???
sej lahk ma kirga hoče,,,,dober zgleda,fajna je,,,,keša ma.....
ka pa si ma za pomagat s tem dribcem???
pa še manjši od nje-joj joj...
BEJŽ J LO!! ;))
 
ikoms 18.07.2011 12:23:46
kdo bo zdržal zraven take babe,koker je dobra tok je tudi hudiča v njej.Baje je full težka.
sajfo 19.07.2011 07:46:18
zato mora človek imeti trdo roko , Baje je ful težka , da je slučajno ne poznaš???
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes