28.05.2015
LJ
20° / 8°

Kdo je najdražja prodajalka ljubezni na svetu?

Kar dva milijona evrov naj bi prostitutka Dawn Dunbar prejela od ene same stranke. A kaj, ko je bil denar ukraden. Da bi denar obdržala, se sedaj trudi na sodišču dokazati, da ga je zaslužila. A koliko je vredna, ji je povedal kar sodnik.

Dawn Dunbar
Dawn Dunbar

Paul Hopes je bil spoštovan poslovnež. Imel je dobro plačano službo v enem največjih podjetij za izdelavo in prodajo igrač na svetu: Toys R Us. A kljub dobremu zaslužku, se je odločil, da bo svoj življenjski standard malce izboljšal in sem ter tja iz podjetja odtujil evro ali dva.

Kot so kasneje uspeli odkriti kriminalisti, je v žep pospravil kar 4,3 milijona evrov. Ker je bil zelo radodaren človek, je svoje lahko pridobljeno premoženje delil s svojimi najbližjimi. Bolje rečeno s svojimi priležnicami, kajti ženi ni namenil niti evra. Je pa toliko več dobila prostitutka Dawn Dunbar, pri kateri naj bi pristala kar polovica vsega denarja.

Kot ženska, ki ve kaj z denarjem ga je uspešno zapravila za nakup posesti v Angliji in Nigeriji, luksuzna vozila, kot so Bentley, Toyota Landcruiser in Lexus. Skoraj milijon evrov je 'vložila' v luksuzne počitnice in spletno igranje pokra.

Sodišče, pred katerim teče postopek zoper goljufivega prešuštnika, se sedaj trudi povrniti ukradeno premoženje. Zamrznilo je praktično vse premoženje Dawn Dumbar na bančnih računih in zaseglo vse nakupljene luksuzne dobrine.

A podjetna gospa se ne da in se na sodišču zagovarja, da izvora denarja ne pozna, da pa ga je zaslužila s svojim delom, torej prostitucijo. V času, ko je bil Paul Hopes njena stranka, naj bi računala kar 23.000 evrov za teden poln užitkov. A sodnik, je ob pogledu na gospo vrednost njenih storitev ocenil po svoje. Dejal je, da bi bila cena 2.300 evrov za teden njenih seksualnih uslug mogoče še sprejemljiva cena, medtem ko je 23.000 veliko preveč.

Gospa Dunbar mu je odgovorila, da je vrednost njenih uslug določila stranka sama, torej Paul Hopes, a kaj dosti ni pomagalo. Sodišče vztraja pri svoji odločitvi in posloviti se je morala od luksuza in brezdelja.

Paul med tem že prestaja sedemletno zaporno kazen, če pa mu ne uspe vrniti ukradenega denarja, bo za zapahi še dodatnih deset let.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 5
 
Jimi1 13.11.2011 12:19:43
Tudi če bi ona meni plačala ne bi bilo nič iz "buissnisa"...
McClain 13.11.2011 10:45:02
Super kazen za Hopesa.. Ne pa kot pri nas: oropas Jutranjko za 160 starih milijonov oz 600.000 evrov, sedis eno leto od tega 2 meseca bolj resno ostalo bolj fakultativne narave in denar je tvoj. Slovenija moja dezela.
 
darko32 13.11.2011 10:30:59
TA sodnik pa očitno pozna kako se dela v prostituciji in koliko kaj stane. ZAnimivo.
 
dajno 13.11.2011 09:24:08
Najdražja? Država!
 
Karladelponte 13.11.2011 08:36:40
Sodnik ve iz izkušenj...
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Ali kupujete po spletnih oglasnikih?

calculate
glossary
indexes
indexes