28.05.2015
LJ
20° / 8°

Nekoč slavna pevka in milijonarka obubožala: ostala bo brez strehe nad glavo!

Hold on je bil pred leti velik glasbeni hit, ki so ga prepevale Wilson Phillips. In prat to je zdaj edina rešitev za njihovo pevko Carnie Wilson - da skuša zdržati!

Nekdanja glasbena zvezda, pa tudi voditeljica in igralka, se je namreč znašla v veliki finančni stiski. Čeprav so bili vsi prepričani, da je še vedno milijonarka, je namreč banki dolžna 1,6 milijona dolarjev posojila in banka bo zdaj unovčila hipoteko.

Carnie namreč posojila že več mesecev ne odplačuje, zato bo ostala brez doma v Los Angelesu. Nekoč so bile stvari seveda drugačne, bila je zvezda, saj so imele Wilson Phillips v devetdesetih tri hite, ki so bili čisto na vrhu lestvic, prodale so več kot deset milijonov izvodov dveh albumov, ki so jih izdale.

Ko je bilo glasbene kariere konec, se je posvetila voditeljstvu in igralstvu, med drugim je nastopila v več epizodah serij That 70s Show in 2001 in Sabrina, the Teenage Witch.

eilson
Bile so velike zvezde.

Ves ta čas se je borila tudi s prekomerno težo in si celo dala zmanjšati želodec. Hujšala je celo pred televizijskimi zasloni.  Ko je bil cilj dosežen, je pozirala za Playboy, a žal so se izgubljeni kilogrami v nekaj letih vrnili, kar je spet vplivalo na kariero.

Nazadnje se je skupaj s kolegicama iz nekdanjega benda pojavila v filmu Družice, vendar vsa prizadevanja očitno niso dovolj uspešna za oživitev kariere, ki bi ji pomagala obdržati hišo.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 2
 
24minut 11.07.2011 17:08:16
''kilogrami so se vrnili'' - za to je pa en razlog, ki se mu reče lenoba!
kittyholl 11.07.2011 13:24:03
Se bo vsaj naučila ravnat z denarjem!
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Ali kupujete po spletnih oglasnikih?

calculate
glossary
indexes
indexes