24.05.2015
LJ
19° / 8°

Objokana zvezda: Nikoli si nisem mislila, da bom padla tako nizko

24-letna Nemka Daniela Katzenberger je v zadnjem letu trdo delala, da se je dokopala do tistega, česar si je najbolj želela: slave! A žal ni vse zlato, kar se sveti.

daniela
Daniela spoznava slabe plati dvomljive slave.

Katzenbergerjeva, ki zna svoj zvezdniški status še kako dobro unovčiti, je namreč pred kratkim podpisala pogodbo, za katero si zdaj želi, da je ne bi nikoli. Strinjala se je, da v zameno za mastno plačilo zabava obiskovalce v prestižnem smučarskem centru Ischgl.

Luksuzni hotel, bivanje v wellnesu, brezplačna oblačila in tečaj smučanja, so ji poleg honorarja ponudili v zameno za prihod, ona pa bi morala skrbeti za vzdušje. Deliti avtograme, se pogovarjati z gosti, na odru bi pozdravila publiko ...

A se je njen nastop spremenil v polomijo, ko si je publika kmalu po začetku njenega uvodnega nagovora zaželela videti njene slavne obline in začela vpiti naj se sleče. Katzenbergerjeva je namreč slavna predvsem zaradi njenih telesnih čarov.

Posredovati so morali trije varnostniki in jo odpeljati na varno, kjer se je šokirana zvezdnica v solzah spraševala, kaj sploh dela na tem kraju in zatrdila, da je to najslabši trenutek njene kariere.

'Ne razumem, zakaj me ves čas skušajo zgrabiti za prsi,' se je pritoževala, a je po petnajstih minutah premora z mislijo na masten honorar vseeno nadaljevala s podpisovanjem avtogramov. Oblečena, seveda. Kljub temu, da golota gospodični ni tuja.

Nazadnje je prav zaradi preveč seksi programa, njenemu lokalu v priljubljenem turističnem središču, grozilo zaprtje, saj so pivo stregli kar spodaj brez.

 

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 4
 
mulatek 15.04.2011 07:02:02
Jaz bi jo tud raj za jozle primo ko pa mel njen avtogram ... :)
 
a_ra 14.04.2011 18:04:35
"Katzenbergerjeva je namreč slavna predvsem zaradi njenih telesnih čarov."

Svojih, ne njenih telesnih čarov.
 
Libra77 14.04.2011 14:43:43
Ena izmed tistih, ki se ven meče, pomankljivo oblači, javno provocira(čeprav tega ne priznava) - ona se ima za umetnico javnih nastopov in pevko, potem pa javka zakaj moški želijo samo eno od nje.
S tem da je Mačknbergerjeva tolko glupa, da ji seveda ni jasno zakaj želijo, da se sleče.
Se pa zavedam, da je vse okol nje denar, tudi takrat ko joče in kliče mamo.
 
Morana7 14.04.2011 12:31:24
Joooj...kaj je te pričakovala, če se trži naga ?? Rdečo preprogo? Ah naivnost res ne pozna meja....
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes