30.05.2015
LJ
26° / 10°

Ojoj, podjetju je zmanjkalo denarja za uniforme, zato morajo delavke ...

... pri Ryanairu, določene obveznosti opravljati pomanjkljivo oblečene. Nizkocenovni letalski prevoznik jih je predstavil na koledarju s seksi stevardesami za leto 2012.

Glede na predlagane bizarne varčevalne ukrepe, kot so bili, da bi kopilote nadomestile stevardese, ali pa, da bi zmanjšali število stranišč na letalih in dodali sedeže ali stojišča, pa konkurenca in kritiki pravijo, da so slečene stevardese najbrž le posledica varčevanja podjetja pri uniformah.

foto
Ryanairov koledar za 2012

Izkupiček od prodaje koledarja bo sicer šel za dobrodelne namene, podarili ga bodo dobrodelni organizaciji Debra, ki pomaga otrokom s hudimi kožnimi boleznimi. 50 izbranim otrokom in njihovim družinam naj bi omogočili počitnice v krajih, ki zaradi ugodne klime dobro vplivajo na zdravstveno stanje teh otrok.

Tudi stevardese, ki so sodelovale na snemanju, pravijo, da so to storile z veseljem, s končnim rezultatom pa so zadovoljne.

Letalska družba je koledar tokrat pripravila že petič. Prodajajo ga po ceni deset evrov na koledar, kupiti pa ga je mogoče na spletni strani letalske družbe ali v njenih poslovalnicah. V letalski družbi še pravijo, da s prodajo za dobrodelne namene vsako leto zberejo več denarja.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 2
 
TONA11 07.11.2011 11:23:58
N Š ne morem vrjeti kako obupne naslove ti imaš , samo zaradi tega marsikdo ne bere tvoje članke.Nisi ti za toto delo
MK02 07.11.2011 11:48:08
To je vedno stalnica, da dajo take glupe zavajujoče
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Vozilo praviloma servisiram:

calculate
glossary
indexes
indexes