29.05.2015
LJ
24° / 7°

Je za to v resnici kriva Kim?

Košarkar Kris Humpries se je zamotil z novim projektom, ki mu bo prinesel 150.000 dolarjev, potem ko mu je propadel zakon z zvezdnico Kim Kardashian. Je za to kriva prav Kim?

Po kratkem zakonu z zvezdnico resničnostnega šova Kim Kardashian se je košarkar Kris Humpries zakopal v delo in se lotil novega projekta, ki mu bo prinesel 150.000 dolarjev oziroma 110.000 evrov. 26-letni igralec NBA lige je namreč podpisal pogodbo s proizvajalcem ur Sector Watches, kar je predstavil na tiskovni konferenci v Trumpovem hotelu SoHo.

Kim in Kris
Pogodba za reklamno kampanjo bo Krisu prav prišla, saj je ostal brez prihodkov od Kiminega šova in brez dela zaradi spora v NBA. (Foto: famepictures.com)

''Vesel sem, da sem tukaj,'' je dejal Kris in nadaljeval: ''Kot že vsi veste, so bili to težki trenutki v mojem življenju in sem zato zelo hvaležen prijateljem pri Sectorju za njihovo podporo.''
Vsekakor mu bo 150.000 dolarjev, ki jih bo prejel za reklamno kampanjo, prav prišlo, saj je po koncu zakona s Kim ostal brez prihodkov od njenega resničnostnega šova, brez dela pa je tudi zaradi spora v ligi NBA.

Na tiskovni konferenci je Kris še dejal, da njihove ure resnično predstavljajo to, kar je sam, tako na košarkaškem igrišču kot tudi zunaj njega. Nesojeni gospod Kardashian je še dodal, da je že celo življenje tekmovalec in tudi ljubitelj ur in mode.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 1
HandOfSteel 21.11.2011 09:24:13
Revež ...
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Vozilo praviloma servisiram:

calculate
glossary
indexes
indexes