29.05.2015
LJ
24° / 7°

Šokantne podrobnosti iz življenja 6 letne milijonarke!

Isabella Barrett je sicer stara šele šest let, a se lahko pohvali, da je s svojim 'delom' že zaslužila milijone. Mnogi pravijo, da služi kot velika. No glede na članek objavljen v časniku Telegraph, zapravlja kot največja.

Otroci so običajno bogati zaradi staršev, dediščin ali skladov, ki jih v njihovem imenu vodijo upravljavci premoženja. Redko pa naletimo na otroka, ki bi bogastvo zaslužil sam. Isabella Barret je šestletno dekle, ki je osvojila srca gledalcev resničnostnega šova 'Toddlers & Tiaras', v katerem so kamere spremljale punčke, ki se udeležujejo lepotnih tekmovanj. Slavo naj bi si prislužila, ko je kljub svojim rosnim letom eni izmed enako starih sotekmovalk zabrusila, da je videti kot 'kur**'.

Isabella Barrett
Isabella in njena mati. (Foto: Profimedia)

Po končani 'karieri' v resničnostnem šovu je dekletce zavihalo rokave. Izdala je svojo kolekcijo nakita, zapestnic in ličil ter postala uspešna podjetnica. Ker se njena blagovna znamka izredno dobro trži si lahko privošči marsikaj. Tako je vedno oblečena v oblačila narejena po meri, med katerimi posamezna stanejo tudi več tisoč evrov. Stotine evrov gredo tudi za lasne vsadke, umetne zobe in porjavitvene kreme. A njena prava ljubezen so čevlji. Ima kar 60 različnih parov, njen najljubši oblikovalec pa je Michael Kors.

Uživa tudi v potovanjih in bivanju v luksuznih hotelih. Tisoči evrov gredo iz njenega računa gredo za sobno postrežbo. Najljubši jedi sta jastog in filet mignon, tako da ne čudi podatek, da je njen najvišji račun za sobno postrežbo znašal kar 2.000 evrov.

Njena mati se nad zapravljanjem nič ne pritožuje. Dejala je, da se hčerka pač zabava in da je to del njene osebnosti. Tako je ni motilo niti to, da si je kupila avto. Mini Cadillaca. Za dobro male deklica upamo, da je mati vsaj del denarja pustila na banki, saj slava hitro mine.
 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 75
 
tomi.passion@gmail.com 10.06.2013 19:02:37
Ubogi otrok, kaj lahko iz otroka naredi bolna mati, ki otroka tako zlorablja in psihično uničuje. AMpak ja, ker je mati, o tem nihče ne govori. O mamah se ne sme grdo govoriti, samo o očetih.
branimsvoje 10.06.2013 09:59:27
Bolano!! Kaj res starši mislijo,da se z denarjem kupi vse kar otrok potrebuje ?
Ne vem kaj bo počela,ko bo stara 20 let??? pri teh letih,ko so ta bitja tako lepa tamala pa lasne vsadke kreme za potemnitev umetne zobe hallo!!! Jao kam gre vse to?Mama pa si ne zasluži tega naziva .
 
taja40 09.06.2013 16:00:00
umetne zobe???? naj počaka,da ji njeni zrastejo....halo....mama pa izkorišča
 
myrchi 09.06.2013 15:57:26
PegySue* Mislim, da si ti ista razvajenka (namišljena z domišljijo), samo da tvoji starši verjetno niso imeli dovolj pod palcem.
Rodila si se na nepravem kraju-sanjačica.
 
aouisghoasdigh 09.06.2013 13:54:53
še ena punčka katera bo v puberteti zašla v droge!
 
LaFemme 09.06.2013 13:50:50
Nemogoče je, da bi se 6 letnica sama odločila, da si bo naredila oblačila po meri, da gre na luksuzno potovanje ali da si privošči jastoga. To je lahko samo posledica želja ljudi, ki so ob njej - staršev, verjetno še najbolj njene mame.
anissa 09.06.2013 13:47:03
groza razvajeno dete !!! mama ja kriva ker ji vse to zapravljanje (prekomerno) pusti in da ima že celo svoj show!! pa čeprav so milijonarji, nevem deklico bi morala vzgajat enako kot vse "normalne " torej nezvezdniške, otroke, pač da ima lepo otroštvo , ( saj ima ampak s pomočjo miljonov) torej mama bi ji mogla pokazat kako se dela pravilno z denarjem dnar kakršnokoli vsota je ne pade z neba....nevem rajš jo naj spravi v šolo , pa naj v to vlaga dnar...
Rizotka 10.06.2013 18:52:55
Osebno zagovarjam teorijo, da razvajeni otroci ne obstajajo. Niso razvajeni - čustveno zanemarjeni so. Vse te stvari potrbujejo, ker jih v resničnih potrebah nihče ne sliši. In ker je kupiti veliko lažje, kot odrivati najgloblja hrepenenja.
eh to sem jaz 09.06.2013 12:40:08
pegysue* si gledala kakšno oddajo?
jaz sem eno in ne bom nobene več (še to mi je žal, da sem jo). starši iz teh, ne morem reči drugače, ubogih deklic, naredijo male razvajene tiranke, ki pričakujejo, da se bo svet vrtel okrog njih. punčke živijo v nekem nerealnem svetu, visoko na piedestalu, ki pa bo stal le do takrat, ko bodo male in ljubke (do pubertete, potem bo pa joj). ne razumem njihovih mamic, kaj ne vidijo, da uničujejo otrokovo prihodnost, jim je res samo za filanje njihovega ega.
nisem zahojenka, vendar bi, če bi imela moč, prepovedala takšna tekmovanja. res in pika.
alenka.NN 09.06.2013 14:10:16
sem gledala eno oddajo in.....bolano in neodgovorno od staršev....prepovedati!....samo, to dela denar.
 
ad-hoc 09.06.2013 12:05:27
bolano
 
el capitan 09.06.2013 11:49:20
Kkšne kretenske. Ali pa če se naj ubogo dekletce igra s svojimi podobnimi reveži in ostae tudi sama revica! Mama ji je vsaj omogočila vetlo prihodnost......Zloraba pa taka...
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Vozilo praviloma servisiram:

calculate
glossary
indexes
indexes