25.05.2015
LJ
21° / 10°

Ups, kam je pa tukaj ušla roka?

Nogometaša Mohammed Nosrati in Sheis Rezaei sta se pravkar znašla na vrhu tistih, ki so jih doletele najbolj bizarne odpovedi na svetu!

tekma
Prizor, ki je tako zelo razburil iranske varuhe morale.

Tako Nosrati kot Sheis Rezaei sta bila namreč izključena iz iranskega profesionalnega nogometa zaradi hude razžalitve javnosti in neprimernega obnašanja na javnem dogodku.

Kot takšno si namreč iranski sodniki javne morale razlagajo sceno, ki so jo zabeležile tudi televizijske kamere. Nosrati je namreč po osvojenem golu med divjim praznovanjem, kolega Rezaeija lopnil po zadnji plati.

Oba nogometaša sta povedala, da s tem seveda nista želela užaliti nikogar, da je šlo za spontan trenutek praznovanja, pravzaprav je želel Nosrati kolega potrepljati po hrbtu, a je sredi prerivanja roka pač pristala na njegovi zadnji plati.

A moralna pravila v tem delu sveta so stroga in oba imata prepovedano kakršno koli nadaljnje športno udejstvovanje. Se vam zdi kazen pretirana?

Sicer pa bizarni razlogi za odpoved, še posebej v času krize, tudi v primeru 'navadnih' delavcev, niso nobena redkost. Preverite, za kaj vse ljudje izgubljajo službe!

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 2
la-cucaracha 02.11.2011 19:28:29
ha ha ha ha ha
 
XardasM 02.11.2011 14:02:25
Pretirana? ma ne, kje pa... jaooo ...kot prvo, ka je kriv tisti od katerega je rit?
Kot drugo pa, če je un skočo ga je pač lopno po riti namest po hrbtu... čeprav zgleda kot da bi mu prste not zaril :)
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes