23.05.2015
LJ
13° / 9°

V sanjski službi, ki si jo želijo tisoči, bo treba eno leto delati zastonj!

Eno najbolj znanih angleških nogometnih moštev Tottenham Hotspurs je objavilo oglas, v katerem poudarjajo, da ponujajo sanjsko službo. Pričakujejo na tisoče interesentov, kljub temu da za delo ne bodo plačali.

Tottenham Hotspurs, londonsko nogometno moštvo, ki je to sezono končalo na četrtem mestu angleške Premier lige, je pred dnevi objavilo oglas za delo, v katerem kandidatom ponujajo sanjsko službo. Iščejo asistenta predstavnika za tisk, ki bo celo naslednje leto delal v družbi nogometnih zvezdnikov, kot so Gareth Bale, Luka Modrič, Rafael Van der Vart in drugi. Kot so zapisali, iščejo visoko motiviranega praktikanta, ki bi delo opravljal zastonj.

Oglas je požel številne kritike v javnosti. Predstavnik združenja angleških sindikatov TUC Mick Gosling je izjavil, da je oglas navadna sramota. Kot poroča angleški časnik Sun, so presenečenje izrazili celo angleški poslanci in navijači kluba.

Iz kluba so sporočili, da menijo, da gre kljub vsemu za izvrstno priložnost, saj naj bi imel njihov novi sodelavec zajeten račun za stroške, hkrati pa naj bi bila taka izkušnja odlično izhodišče za poznejši razvoj kariere.

Luka Modrić
Za Tottenham igra tudi največji hrvaški zvezdnik Luka Modrić. (Foto: Reuters)

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 5
Niko_K 27.05.2012 07:54:05
Tam se čudijo?
Pri nas, če hočeš biti npr. odvetnik, moraš najprej delati "voluntersko" (=zastonj) na sodišču, potem pa še rit spodnašat (spet zastonj) kakšnemu debeloritnežu, da lahko čez par let delaš zase!

(Ob predpostavki, da nisi sin kakšnega odvetnika in ti očka vse ne zrihta...)
Xcore 26.05.2012 18:32:02
CIME BO
slovanko9 26.05.2012 16:04:51
pomoje se bo Kranjčar prjavu, k bl mal igra :D
KiNgKoNg 26.05.2012 17:22:10
Haha, lepa.
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes