25.05.2015
LJ
22° / 10°

Vstal s smrtne postelje in šokiral poslovni svet!

Mike Lazarow, ustanovitelj podjetja Buddy Media, je bil zaradi bolezni srca praktično na smrtni postelji. Danes je s prodajo podjetja zaslužil neverjetnih 600 milijonov dolarjev.

mike lazarow
Mike Lazarow

Mike Lazarow se je za svoje življenje prvič boril že pri 19 mesecih starosti. Zaradi prirojene srčne napake (defekt ventrikularnega septuma) se mu je to ponovilo še dvakrat. Pri 19 letih so ga od smrti, po poročanju zdravnikov, ločile le tri ure, rešila pa ga je nujna operacija srca. Kljub izrednim zdravstvenim težavam je že pri 22 ustanovil svoje prvo 'Start Up' podjetje. Buddy Media je že njegov četrti uspešni projekt. Platformo Buddy Media namreč uporablja kar osem od desetih največjih oglaševalskih podjetij za upravljanje družbenih medijev.

Danes je bila zaključena prodaja podjetja, s katero je Mike Lazarow zaslužil kar 600 milijonov evrov. Buddy Media je tako postal del podjetja Salesforce.com. Ob tem je novi multimilijonar na YouTubu objavil pretresljiv video, v katerem razlaga, kako ga je prav soočenje z umrljivostjo pripravilo do tega, da živi brez strahu in da ni naključje, da se je kmalu bo izboljšanju zdravstvenega stanja odločil podati v podjetništvo.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 4
Googlebot 04.06.2012 20:43:28
kaj evrov ali dolarjev? ker je kar razlika tak da
neki1 04.06.2012 21:01:05
Niti ni taka razlika. Zapravit ne uspeš ne enega in ne drugega :)
Damir Sečki 04.06.2012 21:53:06
Lahko zapraviš. Brez problema. V parih sekundah gre.
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes