26.05.2015
LJ
20° / 11°

Se bo propadli zvezdnici uspelo izogniti totalni katastrofi?

Nekdanja članica skupine Atomic Kitten Kerry Katona se je za las rešila bankrota z denarjem, ki ga je dobila za sodelovanje pri britanskem Big Brotherju.

kerry katona

Britanska zvezdnica in nekdanja članica skupine Atomic Kitten Kerry Katona je zadnja tri leta živela z velikim bremenom, saj ji je grozil bankrot. Kerry si je namreč nabrala skoraj pol milijona evrov težek dolg po propadlem zakonu in težavah z mamili.

31-letna zvezdnica resničnostnih šovov je za zadnje sodelovanje pri britanskem Big brotherju prejela 408 tisoč evrov honorarja, katerega je v celoti porabila za poplačilo svojih dolgov, ki so na eni točki znašali zajetnih 486 tisoč evrov. Mati štirih otrok lahko tako ponovno zaprosi za hipotekarno posojilo in kreditne kartice, ker je poravnala svoje obveznosti do upnikov.

Vir, ki osebno pozna Kerry Katono je povedal, da je zvezdnica v zadnjem času sklonila glavo in trdo delala, da je storila pravo stvar. 'Njeni upniki od katerih je bil odvisen njen bankrot so najprej mislili, da bo celoten honorar od Big Brothera zapravila, vendar jim je s tem denarjem v celoti poplačala dolg.'

Za britansko zvezdnico je bilo leta 2008 rečeno, da je že bankrotirala kljub temu, da je prejemala skoraj 90 tisoč evrov na leto za promocijo islandske verige trgovskih centrov in 466 tisoč evrov letne plače kot kolumnistka pri reviji OK! Magazine. Leta 2009 je z njo islandska veriga trgovin sicer prekinila pogodbo, ker je Katona padla v škandal z mamili.

Ko je bila na višku kariere je bilo njeno skupno premoženje ocenjeno na skoraj osem milijonov evrov, katerega pa je zaradi prekomernega zapravljanja hitro porabila in zapadla v dolgove. Leta 2007 se je poročila s taksistom Mark Croftom in mu po neuradnih informacijah kupila Ferrarija, dva BMWja, dva Range Rowerja, Lamborghinija, štiri Porscheje, dva Aston Martina, Audija in dva cestna motorja za kar je odštela 1,7 milijona evrov.

Leta 2010 se je ločila od Crofta, ki je takrat v javnosti priznal, da jo je 'obral do kosti'. Katona pa je sporočila, da je oddala prijavo na policiji, da preišče kaj se je zgodilo z njenim premoženjem v času zakona z Mark Croftom.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 1
 
revolucijazdaj 20.11.2011 20:09:55
Ta zenska je imela vse. Pa kaj pomaga ko je vse zapravila za drohe , pijaco in svojega geezerja za njegove Ferrarije.... Njna mati je pa odklop. Vse kar je slabega je podedvala od mati.
Več komentarjev

Iskanje

calculate
glossary
indexes
indexes