22.05.2015
LJ
13° / 9°

Nekdanji zmagovalec Big Brotherja kradel denar, da bi plačal za seks!

Mike "Boogie" Malin je leta 2001 zmagal v ameriški različici šova Big Brother. Zdaj ga poslovna partnerica toži, ker naj bi skupno podjetje, ki upravlja verigo restavracij, okradel za več tisoč evrov.

bb
Mike kot tekmovalec v Big Brotherju

Shereene Arazm trdi, da sta Mike in še en zvezdnik resničnostnih šovov Lonnie Moore iz skupnega podjetja Geisha House, LLC restaurant group, več let kradla denar, ki jima je omogočal življenjski stil bogatih playboyev.

V tožbi Arazmova trdi, da sta z ukradenim denarjem plačevala za draga potovanja, odplačevala kockarske dolgove in kupovala seks. Med drugim naj bi bil Mike celo član nekega bordela, kjer so ponujali spolne odnose s starejšimi moškimi in izživljanje fetišističnih nagnjenj.

Po drugi strani pa obtožena, ki trenutno zabavata gledalce v svoji kuharski oddaji, trdita, da ju hoče poslovna partnerica le izločiti iz lastništva podjetja, s tem, kar ve o Mikovem zasebnem življenju, pa naj bi ju poskušala izsiljevati, zato zdaj tudi Mike toži njo.

Arazmova trdi, da partnerja to počneta le zato, da bi odvrnila pozornost od lastnih nečednosti. Ne glede na to, kdo ima prav, pa menda na računu restavracije manjka več sto tisoč evrov, javno pranje umazanega perila pa škoduje ugledu posla, saj naj bi obisk v zadnjem času padal.

To sicer niso prve sodne težave za Mikea, ki poskuša prodreti tudi kot igralec. Težave z zakonom je imel že zaradi poškodovanja tuje stvari, pretepa in posedovanja nedovoljenih substanc.

Kljub številnim neslavnim padcem zvezd resničnostne televizije, pa je tovrstna slava očitno še vedno izjemno priljubljena. Preverite grozljivo pogodbo, ki jo morajo podpisati udeleženci enega od resničnostnih šovov. Čeprav jim obljubljajo posilstvo, smrt in hude bolezni, se jih vsako leto prijavi več tisoč!
 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 1
pacce 05.08.2011 14:16:25
kr ena novica o folku ki ga tu ne poznamo! me zanima kir portal v Ameriki je kaj pisal o našem BB
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes