NASLOVNICA

Po neuspešnem poslu znova na nogah

Natisni0
Potem ko se je pred tremi leti preizkusil v drugem resničnostnem šovu, se zdaj vrača, da se predstavi v drugačni luči. Takšen, kot je v resnici, pravi.

29-letni Joel Srbu je bolj kot po sodelovanju v resničnostnem šovu v zadnjih letih naslovnice revij polnil bolj s poročanjem o slabih poslovnih odločitvah in finančnih težavah. A te težave naj bi bile stvar preteklosti; kot pravi sam, tokrat ne bo skrbel za zdrahe in spletke. 

Kmetija se na POP TV vrača 24. septembra!

Pomembno mu je predvsem to, da se pokaže v drugačni luči: kot priden in delaven. Poleg zmage v Kmetiji se veseli tudi okopavanja njive in obljublja, da bo sotekmovalce zbujal vsako jutro ob petih zjutraj. 

Razkrivamo prve fotografije letošnje Kmetije!

Joel je odločen, da se izkaže kot priden in delaven.
Joel je odločen, da se izkaže kot priden in delaven.FOTO: POP TV

Joela bo doma najbolj pogrešala punca; njene identitete sicer ne želi razkriti, a pravi, da sta v resni vezi, prav tako pa ga bo pogrešal mali francoski buldog, ki ga je dobil le nekaj dni pred vstopom v Kmetijo. 

 

 

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI