KORISTNO

VIDEO: Tako je kupovala 'kraljica kuponov'

Natisni1
Mati dveh je s kuponi plačala račun za 1200 funtov in vse podarila v dobrodelne namene. Nakupovala je celih šest ur in pol ter nabrala kar 429 izdelkov.

30-letna Britanka Holly Smith je podrla rekord v Tescu, ko je nabrala izdelke za 1164,39 funta (1600 evrov) in ni plačala niti penija. Za vse je namreč imela kupone.

Nakup je opravila v šestih urah in pol. V štiri nakupovalne vozičke je nabrala 429 izdelkov, med njimi je bilo 200 paketov klobas, 63 lončkov juhe, pripravljena hrana in ogromno igrač. Na tisoče kuponov je zbirala več mesecev, dnevno jih je nabrala okoli 300, da bi lahko darovala Skladu Benjamin za pomoč družinam brez doma.

Holly ima Aspergerjev sindrom, trpi za kronično izčrpavajočo boleznijo in ima kostnega raka. Zaradi bolezni je pustila službo in se posvetila prostovoljstvu. Namesto da bi živela od socialne podpore, je ustanovila skupnost "UK Extreme Couponing and Freebies" za izmenjavo kuponov.

KOMENTARJI (1)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI
ashy1 16.12.2015, 10:58:16
Še dobro, da je nabavila samo zdravo, vitaminov polno hrano..... Klobase, umetne juhe in pripravljeno hrano......