22.01.2017
LJ
/ -9°

Simobil bo podražil starejše mobilne pakete

Cene bodo zvišali za en evro z vključenim davkom na dodano vrednost (DDV). S 1. marcem pa bodo podražili tudi članarino za storitev Moneta.

Drugi največji slovenski mobilni operater Simobil bo s 1. februarjem zvišal cene mesečne naročnine nekaterih starih paketov mobilne telefonije. 

V trgovini
Pri Simobilu bodo dražji starejši paketi in članarina za Moneto. (Foto: Thinkstock)

Obstoječi uporabniki Simobilove mobilne telefonije imajo v 30 dneh od obvestila o spremembi na spletni strani simobil.si brez odpovednega roka pravico, da brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopijo od naročniške pogodbe, če se ne strinjajo s predlaganimi spremembami.

To ne vpliva na zapadle in neplačane obveznosti uporabnikov ter obveznost izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti uporabnikov. Uporabnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo Simobilu povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete opreme in to obdržal, ali pa bo vrnil opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas njene uporabe, Simobil pa mu bo vrnil kupnino.

S 1. marcem pa bo Simobil zvišal tudi cene mesečne članarine za storitev mobilnega plačevanja Moneta. Cena osnove naročnine se spremeni z 0,49 v 0,79 evra z DDV na mesec, cena napredne naročnine pa se spremeni z 0,99 v 1,49 evra z DDV na mesec. Če se uporabnik z zaračunavanjem članarine ne strinja, lahko storitev Moneta izključi s poslanim sporočilom SMS MONETA STOP na 1919, prek portala Moj Simobil, s klicem na številko 040 40 40 40 ali na Simobilovih prodajnih mestih, ob tem se mu ne bodo zaračunali nobeni dodatni stroški.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ali podpirate predlog o uvedbi obveznega zdravstvenega nadomestila?

calculate
glossary
indexes
indexes