17.01.2017
LJ
-0° / -2°

To bi kupovali Slovenci, če bi imeli neomejeno denarja

Če bi imel Slovenec neomejeno količino denarja in bi se pri nakupu odločal izključno na podlagi kakovosti, bi kupil mobilni telefon južnokorejskega proizvajalca, imel račun na slovenski banki in jedel slovensko čokolado.

Nakupovanje
Slovence so vprašali, kaj bi kupovali in uporabljali, če denar ne bi predstavljal nobene težave in bi upoštevali izključno kakovost. (Foto: Thinkstock)

Slovence so v raziskavi QUDAL – QUality meDAL vprašali, kateri proizvajalec bele tehnike in gospodinjskih aparatov po njihovem mnenju zagotavlja absolutno najvišjo raven kakovosti. Na prvo mesto so postavili Gorenje, kakovost domačih blagovnih znamk pa prepoznavajo tudi drugje.

Prvo mesto v drugih kategorijah so zavzeli kava Barcaffe, čokolada Gorenjka, pašteta Argeta, pivo s sadnim okusom Union, sadni sirup Dana, namaz Nutella, vloženo sadje Eta, mlečni namaz Ljubljanskih mlekarn, gazirana mineralna voda Radenska, sok Fructal, šampon Afrodita, prepečenec Žito in športna obutev Adidas.

Po mnenju vprašanih so najbolj kakovostni mobilni telefoni Samsung, mobilni operater Mobitel, ponudnik spleta Telemach. Denar bi najraje imeli na NLB banki in nakupovali v trgovini Mercator.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 1
 
Boky34 04.02.2016 18:50:29
haha ja itq..ne prodajajte slov. bučk :)
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes