18.01.2017
LJ
-0° / -5°

Twiter doživel globalni mrk

Če ste skušali kaj objaviti na Twitterju, vas je verjetno pričakalo obvestilo: "Nekaj je tehnično narobe. Hvala, ker ste opazili. Težave bomo kmalu odpravili, da bo delovanje spet normalno."

Twitter
Ameriško spletno družbeno omrežje Twitter je doživelo globalni mrk.

Eno največjih družbenih omrežij na svetu Twitter ni bilo dosegljivo od okrog 9.20, informacije o nedostopnosti so deževale z vsega sveta, po približno eni uri pa se je dostopnost začela postopno izboljševati.

Po približno eni uri je bil Twitter znova dostopen v Londonu in Parizu, po okrog dveh urah je začel spet delovati tudi v Sloveniji. O težavah pa še vedno poročajo iz drugih območij, kot je denimo Rusija.

Ni znano, koliko uporabnikov ne more oziroma ni moglo dostopati do omrežja. Izpad so potrdili v evropski podružnici Twitterja, o težavah pa so prek spletnega družbenega omrežja Facebook s ključno besedo #twitterdown poročali uporabniki iz različnih držav v Evropi, Afriki, Južni Ameriki, Aziji.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Some users are currently experiencing problems accessing Twitter. We are aware of the issue and are working towards a resolution.</p>&mdash; Twitter Support (@Support) <a href="https://twitter.com/Support/status/689366990457171968">January 19, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Iz Twitterja so sicer ob začetku težav sporočili, da imajo nekateri uporabniki težave pri dostopanju do omrežja ter da rešujejo tehnične težave. Sicer pa gre že za tretji padec storitve Twitter v zadnjih dneh. Twitter ni bil dostopen že v ponedeljek od 15.23 do 15.33 ter v petek od 21.35 do 21.58 po srednjeevropskem času.

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 1
 
BŠK 21.01.2016 13:55:18
Ga nisem nikoli uporabljam in ga ne mislim, saj od njega nimam in ne bi imel nikakršne koristi ! Nič ga nisem pogrešal!
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes