18.01.2017
LJ
-0° / -5°

FOTO: Za majhen denar sta prepotovala svet

Imenjujejo ga najlepši par Instagrama: Madeline Relph in Jourdan Bowen živita življenje, ki ga mnogi lahko samo sanjajo. Potujeta po svetu, se fotografirata na eksotičnih mestih ... Vse za majhen denar.

Madeline Relph in Jourdan Bowen sta v razmerju od svojega 14. leta starosti. Spoznala sta se v Adelaidu, doslej pa sta prepotovala Indijo, Maroko, Turčijo, Tanzanijo, ZDA, Gvatemalo, Santorini ... Čudovite fotografije sta posnela tudi na Sejšelih.

Ko ne potujeta, Madeline dela kot manekenka, medtem ko je Jourdan fizični delavec. Njuno življenje pa se zagotovo vrti okoli potovanj: ko sta doma, varčujeta, delata in načrtujeta odhod na naslednjo destinacijo.

Njune fotografije so prelepe, a eden od razlogov, zakaj imata več kot 80.000 sledilcev na Instagramu, je način njunega potovanja. Na poti namreč zelo varčujeta; letita z nizkocenovniki, nikoli ne jesta v dragih restavracijah in se izogibata dragim, mondenim letoviščem.

Sicer ni znano, koliko sta doslej porabila za potovanja, vendar vztrajata, da malo glede na število obiskanih držav. "Večkrat spiva na letališču, avtobusu ali vlaku. Jeva ulično hrano in kupljeno na lokalni tržnici. Uživava v vsakem trenutku in živiva vsak dan, kot da je zadnji," sta povedala.

Doslej sta bila na poti skupno 13 mesecev in vsako potovanje ju je samo še zbližalo, sta še dodala.

 

 

Had so much fun running around India I look forward to coming back some day soon

A photo posted by @madelinejoyrelph on


 

 

 

Valentines Day everyday with my @jourdanbowen

A photo posted by @madelinejoyrelph on


 

 

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 2
 
kundalinigirl 21.02.2016 19:22:37
Super,jst bom tudi tako. :)
 
SEJBOBOL 19.02.2016 08:32:12
Zavajajoč oglas ....
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes