18.01.2017
LJ
-0° / -5°

Sedmi dan: Brez besed

Po vikendu, ki so mi ga močno polepšali prijatelji in družina, me je danes v službi čakala obilica vaših komentarjev in pisem. Dve izmed njih sta me pustili brez besed.

Jutranji pogled na službeni poštni nabiralnik je bil šokanten. Prvo veselje nad številom odzivov je zamenjal šok. Po branju pisma, ki sem ga v celoti objavil, sem ostal brez besed. Pisma, ki sem ga prejel od bralke, ki me je že drugič okarala, najbrž ne bom pozabil nikoli. Upam, da bo imel enak učinek tudi na vas. Sicer je v pismu tudi nekaj zmot, ki izhajajo iz tega, da je gospa očitno narobe razumela nekaj stvari, ki sem jih napisal v petek. Pa nič zato, saj vse te zmote zbledijo ob njeni zgodbi.

rdeči križ
Paket pomoči rdečega križa

Drugo pismo pa je bilo naravnost šokantno. Ne bom ga objavljal, ker si tega ne zasluži. Kritiko razumem in prenesem, da pa mi bo, zaradi pisanja o tem, ker želim ljudi na svoj način poučiti in informirati o stanju naše socialne države, nekdo grozil, si nisem predstavljal niti v sanjah. Upam, da je šlo pri tem pisanju, kjer nekoga mika, da bi v roko vzel kalašnikova, zgolj za izraz jeze, ki se je zaradi različnih krivic kopičila dolgo časa. Piscu le sporočam, da za njegove težave nisem kriv ne jaz, ne moje pisanje in za tem stojim.

Pisati o tem, kaj sem jedel in koliko sem zapravil, se mi danes, spričo obeh pisem, zdi banalno.

Imam še 78,47 evra, pred mano je še 24 dni.

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Pošlji komentar

Glasuj

Prenesi v

Zadnji komentarji

Bodite prvi in dodajte svoj komentar

Iskanje

calculate
glossary
indexes
indexes

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?