23.05.2015
LJ
13° / 8°

Podari 185m2 veliko hišo. Poglejte, kaj ji morate dati v zameno!

Imate avto, ki je še v voznem stanju, pa ga ne potrebujete več? Američanka v zameno zanj ponuja hišo, le preseliti se boste morali v Detroit.

hiša
To hišo zamenja za avto.

LaWanda Flake namreč v zameno za avto ponuja hišo v privlačni soseski Russell Woods, ki ima štiri spalnice in tri kopalnice. Tako vsaj pravi njen oglas na portalu Craigslist.

Ker je ob tem najprej kdo pomislil, da gre za šalo, so jo poklicali novinarji televizijske postaje NBC. In ugotovili, da misli čisto resno. 'Imam dva otroka, ki zaradi zanič javnega prevoza zamujata v šolo, na treninge in k zdravniku.'

Čeprav njena ponudba, glede na to, da se da starejše vozilo kupiti že za par stotakov, na prvi pogled ni v skladu z zdravo pametjo, je v resnici tako, da je Flakeova hišo, ki jo je na javni dražbi že petič prodajala banka, ki jo je zaplenila, ker lastnik ni plačeval hipotekarnega posojila, kupila za smešno nizko ceno – okoli 2800 evrov!

185 m2 velika hiša potrebuje prenovo, ki pa si je Flakeova ne more privoščiti. Zato bo raje poiskala drugo streho nad glavo, hišo pa zamenjala za avto.

Detroit sicer velja za nepremičninski fenomen – zaradi množičnega izseljevanja in veliko zaplenjenih nepremičnin v času zloma nepremičninskega trga, je namreč tam mogoče hišo kupiti že za 70 evrov. Preverite!

 

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Upoštevate datum, ki je zapisan na embalaži živil?

calculate
glossary
indexes
indexes