28.05.2015
LJ
20° / 8°

Fotografije, ki jih ne bi smeli nikoli objaviti!

Prodaja nepremičnin preko spletnih strani je lahko zelo uspešna, a le če upoštevate določena pravila. Prvo pravilo je: ne objavljajte takih fotografij!

Prodaja nepremičnine je dolgotrajno in zahtevno opravilo. V času krize in praktično mrtvega nepremičninskega trga še toliko bolj. Za marsikoga je prvi korak pri prodaji objava oglasa na katerem izmed nepremičninskih spletnih portalov. Zadeva je preprosta: stanovanje opišete, dodate nekaj slik in postavite ceno.

Prav od objave slik pa je največkrat odvisno, ali bo vaše stanovanje zbudilo zanimanje kupcev ali ne. Spodaj je nekaj res katastrofalnih napak, ki so jih storili prodajalci čez lužo.

hiša - 1
(Foto: hookedonhouses.net)

Lepo je, če ste pri prodaji pošteni in napak stanovanja ne skrivate, a da bi jih postavljali v ospredje, ni nobene potrebe. O pomanjkljivosti in napakah se boste lahko pogovorili osebno ob ogledu, kjer jih boste lahko razložili. Če objavite fotografijo, kot je zgornja, do ogledov ne boste niti prišli.

hiša - 4
(Foto: aolnews.com)

Stanovanje naj bo na slikah čim bolj pospravljeno. Družinski člani naj se na slikah, če se le da, ne kažejo. Razen, če jih ne reklamirate kot del opreme.

hiša - 5
(Foto: aolnews.com)

Ko boste fotografirali, bodite pozorni na ogledala in odboje. Kaj hitro se vam lahko pripeti, da se na sliki znajdete tudi sami.

hiša - 3
(Foto: hookedonhouses.net)

Možni kupci bodo zagotovo preverili tudi okolico. Vedno k oglasu dodajte tudi zunanjo sliko hiše ali objekta, v katerem je stanovanje. Ekshibicionističnega soseda raje zamolčite.

hiša - 6
(Foto: aolnews.com)

Če sami niste dovolj vešči fotografiranja, za uslugo prosite koga, za katerega veste, da je v tem dober. Sami se raje umaknite.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

Anketa

Ali kupujete po spletnih oglasnikih?

calculate
glossary
indexes
indexes