NEPREMIČNINE

Hiše v okolici Ljubljane prodajajo za nizke zneske

Natisni1
Nazadnje smo pod drobnogled vzeli ponudbo novogradenj v Ljubljani, ki bodo kot posamezne stanovanjske enote vseljive prihodnje leto. Cene na trgu so precej visoke, saj bi za kvadratni meter neto površine stanovanja v povprečju odšteli več kot tri tisoč evrov. Tokrat smo preverili eno od možnih alternativ, in sicer ponudbo hiš, ki so na prodaj v okolici Ljubljane in niso starejše od osmih let.

V okolici Litije, ki je od Ljubljane oddaljena dobre pol ure, je na prodaj samostojna hiša v treh etažah. Objekt leži na idilični lokaciji, je prostoren in lepo vzdrževan. Obsega 105 kvadratnih metrov neto bivalne površine, 22,10 m odprte terase, 20 kvadratov delavnice s kurilnico in 5,5 kvadratnega metra shrambe. Posebnost, ki hiši da svojevrsten pečat, je delujoča krušna peč v dnevnem prostoru ter možnost uporabe štedilnika na drva v kuhinji. Pripadajoče zemljišče je veliko en hektar in zajema travnike, njivo in gozd. Celotna posest se prodaja za 95.000 evrov, in glede na to, da gre za novogradnjo, hiša je namreč zgrajena leta 2012, je o ponudbi vredno premisliti. Več lahko preverite TUKAJ

hiša naprodaj
hiša naprodajFOTO: nepremicnine.net

V Velikih Laščah se prodaja enota hiše dvojčka, velika 151 kvadratnih metrov. Sestoji iz kleti, pritličja in mansarde. Graditi se je začela  leta 2010 in je danes v tretji podaljšani gradbeni fazi. Poleg končane fasade sta v objektu razpeljani še voda in elektrika. Na voljo je za 135.000 evrov. Več o ponudbi preverite TUKAJ.

hiša naprodaj
hiša naprodajFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Številke, ki vas bodo presenetile

Do tretje gradbene faze je izdelana tudi nizkoenergijska vrstna hiša, ki je za 155.000 evrov na prodaj v Žabnici. Stoji na sončni parceli v bližini vse potrebne infrastrukture. Skupna izmera parcele je 248 m2, neto površina objekta pa znaša 123 kvadratnih metrov. V okviru gradnje sta predvideni tudi dve parkirni mesti in nekaj zelenih površin. Za več tehničnih lastnosti in podrobnejšo specifikacijo objekta preverite povezavo TUKAJ.

hiša naprodaj
hiša naprodajFOTO: nepremicnine.net

Za 4.000 evrov več lahko dobite 180 kvadratnih metrov veliko samostojno hišo, ki je le 25 minut stran od Ljubljane. Zgrajena je na veliki sončni parceli v izmeri 600 m2, umaknjena od prometnega vrveža in obkrožena z zelenjem. Zgrajena je bila leta 2013 in je trenutno v tretji podaljšani gradbeni fazi z urejeno okolico. Podrobnosti oglasa preverite TUKAJ.

hiša naprodaj
hiša naprodajFOTO: nepremicnine.net

V Srednjih Jaršah v neposredni bližini Domžal je na prodaj dvoetažni stanovanjski objekt, zgrajen leta 2010 in neto stanovanjsko površino 105,4 m2. Objekt s svojo arhitekturno zasnovo združuje udobno klasično osnovo in elemente sodobnega. Zagotavlja veliko odprtih in svetlih površin, njegova posebnost pa je tudi prostorno stopnišče. Kaj vse je všteto v ceno 159.000 evrov, za katero se nepremičnina prodaja, pa preverite TUKAJ.

hiša naprodaj
hiša naprodajFOTO: nepremicnine.net

PREBERI ŠE
Luksuz na Krku, v katerega bi se vračali vsako poletje

V Kriški vasi je na idilični lokaciji ob gozdu na prodaj hiša v velikosti 219,8 kvadratnega metra. Zgrajena je bila leta 2011. Znotraj dvoetažnega objekta so pripravljene elektro in vodovodne inštalacije ter inštalacija za deževnico, razvod za učinkovito prezračevanje in napeljava za talno ogrevanje. Prostori so svetli in nudijo lep razgled na zeleno okolico. Podrobnosti oglasa preverite TUKAJ.

hiša naprodaj
hiša naprodajFOTO: nepremicnine.net

Za okroglih 190.000 evrov se v Čušperku prodaja samostojna stanovanjska enota v izmeri 220 m2. Zgrajena je bila leta 2012, in sicer kot montažna hiša moderne zasnove. Gradbena dela so v celoti dokončana, vključno z izkopom za čistilno napravo. Prostori so praktično pripravljeni na vselitev, le oprema po vašem okusu je še potrebna. Podrobnosti oglasa preverite TUKAJ

hiša naprodaj
hiša naprodajFOTO: nepremicnine.net

KOMENTARJI (1)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI