16.01.2017
LJ
-0° / -6°

Niste mogli objavljati na Twitterju? To je razlog!

Informacijska platforma Twitter je sporočila, da je bilo v torek, 19. januarja nekaj tehničnih težav po svetu. Zato uporabniki nekaj ur niso mogli pošiljati v svet, kar se jim je zdelo pomembno, drugi pa tega niso mogli prebrati.

Twitter
(Foto: Thinkstock)

Svet se je sicer vrtel naprej, čeprav so bili najbolj zagreti uporabniki precej jezni nad tem najhujšim izpadom storitve v desetih letih Twitterjeve zgodovine. Uporabniki v Evropi, Rusiji, Južni Afriki, Braziliji, Filipinih, Nigeriji in Ugandi so dobili sporočilo o tehničnih motnjah.

Twitter je suhoparno sporočil, da je šlo za težavo s spremembo notranje kode, kar so čez nekaj ur uredili. Delnice Twitterja so samo letos padle za 20 odstotkov, Twitter pa ima še vedno težave s privabljanjem novih uporabnikov v primerjavi s konkurenco.

Izpad storitev je bila prava priložnost za zbijanje šal. Britanska televizija je na Facebooku sporočila, da je država izšla iz recesije z rekordno produktivnostjo, ker Twitter ni deloval. Drugi so se potem prav tako na Facebooku šalili, da se morajo na Facebooku norčevati iz Twitterjevega izpada.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes