18.01.2017
LJ
/ -3°

Razmišljate o operaciji oči in želite prihraniti več kot 1500 evrov?

Matej je za lasersko operacijo oči odštel 539, Jan 2100 evrov. Po enem letu sta na istem: oba brez dioptrije in brez očal, razlika pa je, da je Matej prihranil 1561 evrov na eno oko. Toliko lahko privarčujete tudi vi in za povrh dobite še 50 evrov.

Ne samo, da so očala nadležna, tudi draga so. Leče z dodatki pridejo okoli 20 evrov mesečno, kar je 240 evrov letno. Precej stanejo redni pregledi, dodaten strošek predstavlja morebitna sprememba dioptrije. Po nekaterih izračunih v 40 letih za očala povprečno porabite 8000, za leče 9600 evrov. In dejstvo je, da imajo uporabniki leč praviloma tudi očala, tako da lahko zneska kar seštejete.

Med operacijo oči
Pri Doktor 1A primerjajo cene med 15 očesnimi centri, kjer lasersko odpravljajo dioptrijo, obenem pa lahko preverite rezultate o zadovoljstvu strank po operaciji. (Foto: Thinkstock)

Denar, čas in nadlogo lahko prihranite z lasersko operacijo oči, ki danes ni več tako draga kot nekoč, vložek pa se hitro povrne. A pozor! Cene laserskih operacij med očesnimi centri so tako različne, da lahko za isto storitev ponekod plačate več kot trikrat več, so ugotovili v posredništvu Doktor 1A. Njihov izračun je natančen, saj so upoštevali končne cene operacij z morebitnim doplačilom pregledov. 

Najdražje ni nujno najboljše

Poleg cene je seveda najbolj pomembno, da so pacient po operaciji zadovoljni s samo operacijo. Zato pri Doktor 1A primerjajo tudi zadovoljstvo pacientov nekaterih očesnih centrov, ki jih dobijo direktno od strank, ki operacijo dejansko že opravile. Tako dobijo vpogled, kako so pacienti zadovoljni pri posameznem očesnem centru.

Stranke pri Doktor 1A opozarjamo, naj bodo pazljivi pri prepričevanju v najdražje metode. So res potrebne?
Direktor Doktor 1A Aleš Povše

"Primerjava: če želite priti iz Ljubljane v Maribor na obisk k prijatelju, vam bo nekdo ponudil avto, drugi kolo, tretji tovornjak. Kolesa morda res ne boste izbrali, tovornjaka zagotovo ne, ker želite priti le na obisk. Morda bo najbolj primeren avto. Zato pazite, da vam očesni centri ne bodo hoteli prodati 'tovornjaka', ki je precej dražji, a ga ne potrebujete. Avto bo povsem v redu in tudi precej cenejši. Zavedajte se, da smo v obdobju kapitalizma, kjer je dobiček žal večkrat glavno vodilo,'' je opozoril.

Pri izbiri očesnega centra so pomagali tudi Ljubljančanki Mateji. "Presenečena nad vsemi koristnimi informacijami zaposlene v Doktor 1A in možnosti določenih ugodnosti sem se odločila za lasersko odpravo dioptrije." Operirali so jo v Zagrebu. "Navdušena nad strokovnostjo, prijaznostjo in uspešnim posegom prav vsem priporočam, naj se obrnejo na podjetje Doktor 1A. Pri mojih 53 letih vam z največjim veseljem sporočam, da res vidim in ne potrebujem več očal," je sporočila.

Operacije zagotovo ne boste preplačali, če vam bodo iz Doktor 1A posredovali ponudbo 15 očesnih centrov iz Slovenije in Hrvaške, pa tudi vpogled v rezultate, kako so pacienti zadovoljni z očesnimi centri, boste prejeli. Trenutno imajo tudi posebno akcijo, ko se lahko za vedno znebite dragih očal in leč za samo 539 evrov z možnostjo obročnega odplačevanja. Poleg operacij oči posredujejo tudi podatke o najbolj ugodnih in kakovostnih zobozdravstvenih storitvah in lepotnih posegih.

Prijave so zaključene.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

 

Anketa

Ali pri iskanju zaposlitve uporabljate družbena omrežja?

calculate
glossary
indexes
indexes