16.01.2017
LJ
-0° / -6°

Čas se izteka! Prijavite se in prihranite 1561 evrov, povrnejo pa vam še 50 evrov!

Operacija oči vas lahko stane 539 ali 2.100 evrov, rezultat pa je isti: brez dioptrije in brez očal. Preverite, kako lahko dobite brezplačen pregled, prihranite 1561 evrov in vam za povrh vrnejo še 50 evrov!

Operacija oči
Vaš vid je dragocen, zato se je treba pred operacijo res prepričati, kaj je najbolje za vas. (Foto: Thinkstock)

Vsem pacientom, ki se za operacijo odločijo preko Doktor 1A in po opravljenem posegu odgovorijo na kratko anketo zadovoljstva, vrnejo 50 evrov! Izpolnite prijavnico TUKAJ.

Operacije oči si lahko privošči čedalje več ljudi, saj niso več tako drage kot nekoč. Številni očesni centri ponujajo različne ugodnosti, od obročnega odplačevanja pa vse do popustov, zato je pred končno odločitvijo nujno dobiti primerjavo med njimi. Ker je vid samo eden in zelo dragocen, pa je poleg cene pomembna tudi, kako so bile obstoječe stranke zadovoljne pri posameznem očesnem centru.

Cene operacij se močno razlikujejo od enega do drugega očesnega centra. Med drugim so odvisne od izkušenosti kirurga, tehnologije, plačljivosti pregleda, lokacije očesnega centra, vaše dioptrije, višine marž in nenazadnje stroška za oglaševanje. Ključna vprašanja so tudi, ali je prvi pregled brezplačen, ali je cena za oko ali za obe očesi, kako stare so naprave, kakšno tehnologijo uporabljajo ...

Ste se prijeli za glavo, češ, kako naj vse sam preverim? Ne skrbite, ni vam treba, saj vse primerjajo pri Doktor 1A, kjer ponujajo celovito primerjavo med različnimi očesnimi centri. Posredujejo cenik 15 očesnih centrov, pri čemer posredujejo končno ceno operacije z vsemi stroški in priložijo seznam očesnih centrov, kjer so izmerili zadovoljstvo pacientov. 

Aleš Povše
''Danes smo v obdobju marketinga, zato je potrebno biti pazljiv. Vsem strankam priporočamo, da se dobro pozanimajo, kaj dejansko potrebujejo in kakšne želje imajo,'' je poudaril direktor posredništva Doktor 1A Aleš Povše. (Foto: osebni arhiv)
Matej je za lasersko operacijo oči odštel 539, Jan 2100 evrov. Po enem letu sta na istem: oba brez dioptrije in brez očal, z razliko, da je Matej prihranil 1561 evrov na eno oko. Toliko lahko privarčujete tudi vi in za povrh dobite še 50 evrov. Izpolnite spodnjo prijavnico!

In kako sploh lahko merijo zadovoljstvo pacientov? Po besedah direktorja posredništva Doktor 1A Aleša Povšeta pomagajo pri pridobivanju iskrenejšega odgovoru očesnega centra. "Ocenjujemo zadovoljstvo pacientov pri očesnih centrih, s katerimi sodelujemo. Z vsakim očesnim centrom je dogovorjeno, da je zdravnik dolžan obvestiti Doktor 1A, če na pregledu ugotovi, da se zaradi lastnosti očesa zniža verjetnost uspešnosti operacije. Takrat obvestimo pacienta, da je v primeru odločitve za operacijo pri njemu nižja verjetnost uspešnosti operacije, in mu predlagamo preverbo alternativnih metod. Tako zdravnike oziroma ponudnike motiviramo, da so bolj iskreni do naših strank, če sumijo, da je manj možnosti za uspešen poseg. Namreč, če nam ne sporočijo, bo stranka posledično nezadovoljna in bo ponudnik dobil slabšo oceno, kar mu ni v interesu."

Povše vsekakor svetuje, da se zainteresirani za zdravstvene samoplačniške posege pozanimajo pri več ponudnikih. "Mi pomagamo na način, ker smo pot preverjanja namesto stranke naredili mi. Trg zdravstvenih posegov posledično kar dobro poznamo, saj je naša naloga, da redno preverjamo cene in sprašujemo stranke, ki so že opravile poseg pri različnih ponudnikih, kako so bile zadovoljne s storitvijo posameznega ponudnika. Zato lahko podamo nepristranske podatke, kako so bile na primer stranke zadovoljne pri posameznih ponudnikih. Ker gre za zdravje, verjamemo, da smo vsem našim strankam v pomoč pri pridobivanju podatkov, tako da se na koncu lahko odločijo za najbolj pravi očesni center," je razložil.

Pri izbiri so pomagali tudi Ljubljančanki Suzani G. "Zelo, zelo sem zadovoljna z vsem: s storitvijo, z osebjem očesnega centra in predvsem s hitrostjo poteka od pregleda do posega. Ne morem verjeti, da sem pred enim tednom še razmišljala, kako bi bilo lepo normalno brati, delati na računalniku, gledati televizijo, da sem se še odločala, ali bi ali ne bi. Danes vse počnem brez očal; moja želja je bila izpolnjena z vašo pomočjo in z vašim nasvetom," je zadovoljna.

Po operaciji se je za vedno poslovila od očal in leč, ki seveda stanejo. Leče z dodatki pridejo okoli 20 evrov mesečno, kar je 240 evrov letno. Precej pridejo redni pregledi, dodaten strošek predstavlja morebitna sprememba dioptrije. Po nekaterih izračunih v 40 letih za očala povprečno porabite 8.000, za leče 9.600 evrov. In dejstvo je, da imajo uporabniki leč praviloma tudi očala, tako da lahko zneska kar seštejete.

Pregled oči
Poleg cene je najbolj pomembno, da pacient po operaciji nikoli več ne potrebuje očal ali leč. (Foto: Thinkstock)
Pri Doktor 1A primerjajo cene med 15 očesnimi centri, kjer lasersko odpravljajo dioptrijo, obenem pa lahko preverite rezultate o zadovoljstvu strank po operaciji.

Strošek operacije se vam hitro povrne, saj vam ni treba več kupovati leč in očal. Obenem prihranite čas za preglede in za nadležno vstavljanje leč v oči. Po operaciji boste zjutraj vse videli jasno, takoj ko boste odprli oči. Športniki boste bolj sproščeno odšli na trening - dobro namreč veste, kako hitro se razbijejo očala ali se izgubi leča med plavanjem. Občutili boste svobodo med potovanjem, prihranjeno vam bo pakiranje očal, leč, tekočin ...

Konec bo rdečih oči, vnetij, alergij, ki jih včasih spremlja nošenje leč. Očala lahko povzročajo glavobole zaradi pritiska ali nepravilno izmerjene dioptrije, po operaciji bodo težave izginile. Izboljšala se bo vaša samozavest, kar se bo pozitivno odrazilo tako v vašem zasebnem kot poklicnem življenju. Imate po naštetem sploh še pomisleke?

To vse dobite: ponudbe iz 15 očesnih centrov brezplačen pregled in še 50 evrov za povrh!

Operacije zagotovo ne boste preplačali, če vam bodo iz Doktor 1A posredovali ponudbo 15 očesnih centrov iz Slovenije in Hrvaške, pa tudi vpogled v rezultate, kako so pacienti zadovoljni z očesnimi centri, boste prejeli. Pregled na izbranem očesnem centru bo brezplačen.

Pri Doktor 1A imajo ponudbo, ko se lahko za vedno znebite dragih očal in leč za samo 539 evrov z možnostjo obročnega odplačevanja. Po operaciji vam celo povrnejo tudi 50 evrov, če izpolnite kratko anketo zadovoljstva. Poleg operacij oči posredujejo tudi podatke primerjalne tabele zobozdravstvenih storitvah in lepotnih posegih.

Izpolnite spodnjo prijavnico!

Sponzorirana objava

Cekin Doktor1a 3 (24.3.)

Za sodelovanje v nagradni igri "Cekin Doktor1a 3 (24.3.)" se morate registrirati/prijaviti.
Prijavi se

    Prijavnica

  • S klikom na gumb "Pošlji" se strinjam s splošnimi pogoji.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes