18.01.2017
LJ
/ -3°

Blazno draga darila, ki si jih podarjajo slavni in bogati

Ne nogavice, ne kape, ne rokavice, ne pulover ... Slavni, bogati in lepi si za božič podarijo nesramno draga darila, o katerih lahko navadni smrtniki le sanjamo.

David Beckham je leta 2005 za božič svoji soprogi Victorii podaril torbico z diamanti vredno 120.000 evrov, rolls-roycea za pol milijona evrov, diamantno ogrlico z rubinom za več kot dva milijona evrov.

David in Victoria Beckham
David in Victoria Beckham (Foto: AP)

Paris Hilton si je nekoč za božič kupila rožnat bentley continental GT za 270.000 evrov, ki ima armaturo okrašeno z diamanti.

Mike Tyson je za darilo zdaj že nekdanji soprogi Robin Givens odštel dva milijona evrov. Ni ji kupil športnega avtomobila niti diamantov. Ne, podaril ji je ogromno kopalno kad.

Tedaj šestletna Suri si je leta 2011 zaželela ponija, diamantne uhane in svečano obleko znanega oblikovalca. Njen oče Tom Cruise ji je izpolnil želje in zapravil 110.000 evrov.

Režiser Aaron Spelling, oče Tori Spelling, je nekoč kupil stroj za umetno zasneževanje. Zapravil je dva milijona evrov, da je zasnežil celotno družinsko posestvo. Tori je bila tako navdušena nad njegovim dejanjem, da je vse ponovila leta 2009 za svoje otroke.

Ben Affleck je zdaj že nekdanji soprogi Jennifer Garner kupil diamantni prstan, "ker je dobra mama". Nekdanji zaročenki Jennifer Lopez je nekoč za božič podaril straniščno školjko z diamanti, rubini in safirji.

Ben Affleck in Jennifer Garner
Ben Affleck in Jennifer Garner (Foto: AP)

Jude Law je med prazniki za roko zaprosil Sienno Miller. Dal ji je klavir, v katerem je bil prstan s safirjem vrednim 190.000 evrov. No, romantika ni dolgo trajala.

Beyonce je svojemu soprogu Jayu-Zju nekoč za božič podarila bugatti za dva milijona evrov, on pa ji je kupil torbice za 330.000 evrov.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ali pri iskanju zaposlitve uporabljate družbena omrežja?

calculate
glossary
indexes
indexes