PREMOŽENJE

'Ali res menite, da sem tako neumna?'

Natisni0
Soproga hrvaškega nogometaša še naprej dviguje veliko prahu.

Soproga hrvaškega nogometaša Domagoja Vide, Ivana Vida, je te dni dvignila veliko prahu. Tako veliko, da se je odločila zakleniti profil na Instagramu, tako da ni več javen. 

Kaj se je zgodilo? Ivana je na Instagram profilu objavila, da ji pišejo številni, ki jih sploh ne pozna, in jo prosijo za denar. "Ne vem, ali so mediji kje objavili, da delim denar in da mi je denar kar padel z neba," je zapisala. Nekdanja manekenka in nosilka lepotnih nazivov je namreč dejala, da je prejela številna sporočila, v katerih jo neznanci prosijo, naj jim posodi, da oziroma podari denar. Dodala pa je tudi, da ji še nihče ni pisal, da denar potrebuje zaradi bolezni. 

In prav v tej točki je Ivana poudarila naslednje: Zavihajte rokave in pojdite delat! Delajte in ne prosjačite, je nadaljevala in poudarila, da naj gredo delat tudi vsi, ki doma sedijo in na spletu komentirajo tuja življenja. Zagrozila je tudi, da bo naslednjič imena prosilcev javno objavila. 

Nato se je še pohvalila s svojim soprogom, ki, tako Ivana, krvavo služi denar za družino, in sicer na minus 15 in na plus 40. 

Ivana Vida se je spraševala tudi, ali ljudje res menijo, da je tako neumna ali pa se jim zdi le simpatična in jo zato prosijo za denar. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Domagoj Vida je javnosti znan kot hrvaški branilec, ki se je na nogometnem svetovnem prvenstvu v Rusiji izkazal. Njegova obramba je bila res odlična, je pa zato malo manj blestel, ko se ni podil po terenu. Skupaj s članom strokovnega štaba Ognjenom Vukojevićem je zakuhal pravi škandal, ko sta posnela video, v katerem sta nekdanja člana kijevskega Dinama zmago posvetila Ukrajincem, ki so v političnem oziroma vojnem sporu z Rusi, vojna na polotoku Krimu je že terjala več kot 10.000 življenj.

"Slava Ukrajini" je v videu dejal Vida, s sloganom, ki se je pojavljal v času ukrajinske revolucije, pa močno razjezil Ruse. "Politična, nacionalistična in rasistična sporočila se na svetovnem prvenstvu ne smejo pojavljati, če pa se, jih je treba kaznovati," je takrat dejal član ruskega parlamentarnega športnega komiteja Dimitrij Šviščjov.

Pozneje se je Vida ruskim medijem opravičil, trdil je, da je bila to le šala: "Rad imam tudi Ruse, najino sporočilo ni bilo resno, ni imelo nobeno povezavo s politiko."

Kasneje je moral pojasniti tudi, kaj je mislil z besedami, "naj gori Beograd". Medijem je pojasnil, da gre za odlično restavracijo, v katero je zahajal v Kijevu. Poudaril je, da pri tem ni mislil na srbsko prestolnico. 

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI