16.01.2017
LJ
-0° / -6°
Oglasno sporocilo

Kam investirati v letu 2016 – v zlato, nafto, sklade, delnice ali valute?

Dobro znana teorija investiranja "kupi in čakaj" že nekaj časa ne drži več. Zato so bili v preteklem leto mnogi bili razočarani nad svojimi investicijami.

Admiral

Za uspeh na finančnih tržiščih je postalo pomembno aktivno spremljanje investicij in tako imenovana velika slika. Vedno večji izbor trgovalnih instrumentov, ki jih prav tako ponuja Admiral Markets, nam omogoča odpiranje nakupnih, kot tudi prodajnih pozicij, zato je izbor prave smeri gibanja trga še kako pomemben.

V letu 2015 so se nakupne (buy) pozicije obrestovale pri evru, ki je glede na ameriški dolar pridobil 9,3 odstotka, pa tudi pri nemškem DAX-u, saj je pridobil približno 10 odstotkov. Zelo zanimivo je bilo tudi dogajanje pri ceni nafte BRENT, saj je padla za 27 odstotkov, tako da so dobiček ustvarili samo tisti, ki so imeli odprte prodajne pozicije (short).

Leto 2016 se je začelo zelo burno. Zlato je v letošnjem letu pridobilo že več kot 10 odstotkov, DAX je v prostem padu, na valutnih trgih se še naprej odvijajo valutne vojne.

Če vas zanima, kaj se dogaja na finančnih trgih in kako si povečati možnosti za ustvarjanje dobička, vas vabimo na brezplačni seminar, na katerem vam bodo strokovnjaki Admiral Marketsa predstavili svoje poglede na finančne trge in prav tako predstavili uspešno trgovalno strategijo.

Več o seminarju in prijava - TUKAJ!

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes