PREMOŽENJE

Čas imate le še do sobote

Natisni
Mednarodna konferenca o naložbah v srednji in vzhodni Evropi je letni dogodek, ki poteka vsako leto v drugi evropski prestolnici. Tokrat bo VII. investicijska konferenca z naslovom: ’Building a Sustainable Future’ potekala v Ljubljani.

So srednjeevropski trgi tvegani?
So srednjeevropski trgi tvegani?FOTO: Profimedia

Konferenca, ki jo organizira društvo CFA Slovenija se bo odvijala 5. oktobra 2018 v Austria Trend Hotelu v Ljubljani.

Izbrani gostje iz več kot desetih držav

Na dogodku bodo sodelovali voditelji največjih finančnih institucij, predstavniki mednarodnih investicijskih bank in skladov, strokovni svetovalci in strokovnjaki finančnih trgov ter predstavniki velikih podjetij, ki bodo razpravljali o najnovejših temah naložbenega potenciala v regiji srednje in vzhodne Evrope:

▪ makroekonomija,

▪ državna tveganja,

▪ možnostih financiranja za rastoča podjetja,

▪ pokojninski sistemi,

▪ kapitalski trgi v srednji in vzhodni Evropi.

Paul Smith, predsednik inštituta CFA
Paul Smith, predsednik inštituta CFA

Naložbene ideje

Konferenca je produktivna platforma za pridobivanje novih vpogledov, oblikovanje novih naložbenih idej, krepitev skupnih prizadevanj in ustvarjanje edinstvenih možnosti mreženja.

Gost bo tudi predsednik inštituta CFA Paul Smith, ki ima več kot 30 let vodilnih izkušenj na področju upravljanja premoženja in naložb, tudi na azijskih trgih.

Obrestne mere

Predstavniki reprezentativnih centralnih bank, med drugim viceguverner Banke Slovenije, gospod Jožef Bradeško, in vodilni makro ekonomisti vas bodo seznanili s svojimi ocenami. Na prihodnosti, monetarne ekonomije in pričakovanj o gibanjih gospodarstev v Srednji Evropi, temeljijo odločitve o alokaciji sredstev med naložbenimi oblikami in tudi odločitve o večjih investicijah.

Tveganje srednjevropskih trgov

Nabor geopolitičnih tveganj v srednji Evropi je zelo specifičen. Brexit ima na zadevne trge manjši vpliv. Svoj pogled o tem bo na dogodku predstavil tudi Richard Grieveson, ekonomist na Dunajskem inštitutu za primerjalne ekonomske študije.

Možnost prijave do 29.septembra

Gre za mednarodno uveljavljeni dogodek, zato je število mest omejeno. Prijavite se lahko do 29. septembra TUKAJ!

Na voljo so tudi paketni popusti ob večjem številu prijavljenih. 

Sponzorirana vsebina