17.01.2017
LJ
-0° / -2°

'Pošteni najditelj' vrnil kartice, denar pa vzel za 'travo'

Ostal je brez denarja in osebne izkaznice, a je dobil vsaj vozniško dovoljenje in kreditne kartice. Njegov odziv: "Moram priznati, da nisem bil nikoli tako zmeden zaradi lepe geste."

28-letni Newyorčan Reilly Flaherty je pred približno dvema tednoma med koncertom izgubil denarnico. Po nekaj dneh se je sprijaznil, da je več nikoli ne bo videl, zato je dal narediti nove vozniško dovoljenje, kreditne kartice, osebno izkaznico ...

Med čakanjem na nove dokumente in kartice ga je nekega dne v poštnem nabiralniku čakalo presenečenje: bela ovojnica, ki mu jo je poslal "anonimnež". V pismu je pisalo: "Dragi Reilly Flaherty! Našel sem tvojo denarnico in ostale pomembne stvari. Denar sem zadržal za travo, denarnica pa mi je bila všeč. Lep preostanek dneva ti želim."

Reilly je njegov zapis objavil na Instagramu s pripisom: "Verjetno bi se moral zahvaliti?" Dodal je še: "Moram priznati, da nisem bil nikoli tako zmeden zaradi lepe geste."

 

 

thanks.. I think?

A photo posted by reilly flaherty (@reillyflaherty) on


 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 3
 
Mesoreznica 26.02.2016 23:12:22
Ker so pisci članka preleni, da bi dejansko prebrali kaj piše..naj vam prevedem pismo, katerega vsebina je precej smešno napisana: "Našel sem tvojo denarnico in tvoje vozniško dovoljenje je imelo tvoj naslov. Torej tukaj so tvoje kreditne kartice in ostale pomembne zadeve. Sprejmem tvoj denar ker rabim travo, tvojo metro kartico ker pač vožnja z podzemno stane 2.75$ dan danes in denarnico ker je nekako "cool". Uživaj preostanek dneva." Torej dejansko mu je vrnil dokumente in bančne kartice..zadržal je pa denar, denarnico in metro kartico (podobno kot Urbana v ljubljani).
biba08 27.02.2016 23:38:38
svaka časat, na tem forumu admin spi verjetno.
FARES 26.02.2016 12:03:20
Omg ker prevod??!!!
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes