19.02.2017
LJ
/ 3°

VIDEO: Splačalo se je biti na globusih. To so lahko gostje odnesli domov

Čeprav zvezdniki niso osvojili prestižne nagrade, se niso vrnili domov praznih rok. Podarili so jim namreč usnjene torbe napolnjene z darili v skupni vrednosti več kot 1300 evrov.

Vseh 13.000 gostov so na globusih bogato obdarili. Domov so lahko vzeli lepe usnjene torbe, ki že same po sebi stanejo 280 evrov, natlačene z izdelki za osebno nego.

Ženske so na primer dobile kremo za obraz za 80 evrov, parfumsko olje za 72 evrov, senčila za 90 evrov in potovalni set za 92 evrov. Moškim so podarili izdelke za nego, slušalke, sveče in nogavice.

Zvezdniki so dobili še zobno kremo za prevleke iz porcelana, nakit, svilene prevleke za vzglavnik in prav za njih izdelane športne copate, posebne omembe pa so vredne še počitnice na Karibih. Vrednost blaga je skupno znašala več kot 1300 evrov.

Obenem so slavni dobili vabilo na lepotne tretmaje, manjša darila pa so jim v roke vseskozi potiskali tudi predstavniki drugih prestižnih znamk. Podjetja namreč dobro vedno, da je obdarovanje na tovrstnih prireditvah odlična priložnost za promocijo, če slavnega ujamejo z njihovim izdelkom.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

 

Anketa

Bi sprejeli delo, zaradi katerega bi se vozili na drugi konec Slovenije?

calculate
glossary
indexes
indexes