PREMOŽENJE

To so skriti stroški počitnic z avtodomom

Natisni0
Več kot pol milijona Slovencev vsako leto počitnikuje v avtokampih, vse več z najetimi avtodomi, pa čeprav to ni najbolj cenovno ugodna oblika dopusta.

PREBERI ŠE
Razlika v ceni tudi več kot 1000 evrov

Da so potovanja z avtodomi vse bolj priljubljena, so opazili tudi v številnih slovenskih kampih in občinah, kjer pospešeno urejajo postajališča za avtodome. Med njimi je tudi Šmarje pri Jelšah, kjer gradijo pet postajališč za avtodome in 56 parkirišč za osebna vozila, ki bodo namenjena tudi parkiranju in obračanju avtobusov. Nova pridobitev bo v tamkajšnjem športnem parku ob cesti proti Dvoru in v neposredni bližini načrtovane lokacije letnega kopališča. Vrednost investicije je slabih 218.000 evrov.

Tudi v Brežicah urejajo postajališče za avtodome, in sicer na Prešernovi. Tam bo postajališče za kratke postanke za do največ ene noči, namenjene predvsem turističnim obiskovalcem Brežic.

Kamp na Belvederju je letos pridobil novo postajališče za avtodome, kjer je na voljo 17 mest.

Kot smo že omenili, na različnih lokacijah po Sloveniji se zavedajo, da gre za dobro investicijo, saj je potovanje z avtodomi in kombiji v znatnem porastu. 

PREBERI ŠE
Nočejo kreditov in plačevanja najemnine: Nikoli nismo bili srečnejši

Na kaj morate paziti in kje so skriti stroški najema, si poglejte v dodanem video-prispevku!

KOMENTARJI (0)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI