PREMOŽENJE

Znano, kdo je na Eurojackpotu zadel več kot 570.000 evrov

Natisni2
Že ve, kaj bo z denarjem.

Hrvaški mediji poročajo o srečnežu, ki je v igri na srečo Eurojackpot zadel dobitno kombinacijo 5+1. Tako bo dobil 578.753,60 evra. Dobitne številke so bile vplačane v mestu Vodice v bližini Šibenika. 

Za medije je spregovorila prodajalka v kiosku, ki je srečnežu potrdila, da je res srečnež. Po mestu se je nemudoma razširila informacija, kdo je srečni dobitnik. Gre za moškega, ki v Vodicah živi od leta 1992, ko je tja prišel kot vojni begunec iz BiH.

"Prišel je zgodaj zjutraj. Ko sem listek skenirala v aparatu, se je na monitorju pokazal napis, da je listek dobitni, a da zneska ni možno izplačati. Torej gre za večji dobitek," je povedala prodajalka novinarjem. Pravi, da je bil moški v pozitivnem šoku ter da se ji je zdelo, da je že vedel, da je zadel številke, a da je kljub temu prišel k njej, da bi to še uradno potrdil. 

PREBERI ŠE
'Zavedava se, da je to veliko denarja in da denar ne prinaša sreče. Toda ...'

Njegovo ime je Josip Marjanović. Tisti, ki ga poznajo, so novinarjem dejali, da moški pripravlja veliko zabavo za družino in prijatelje ter da se ne bo skrival. Moški je novinarjem sporočil, da je presrečen in da je šel obiskat družino. Razkril je, da že dolga leta igra igre na srečo in da je že bil skrajni čas, da kaj tudi dobi. 

KOMENTARJI (2)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI
deejay2 12.08.2018, 7:52:12
570k pa res ni tak zadetek, da bi bilo treba pisati o tem.
KaPi 12.08.2018, 6:39:43
Privoščim vsakemu, še najbolj bi pa sebi...