18.01.2017
LJ
-0° / -5°

Kaj storiti, da bi se znebili groženj?

V naši akciji Skok iz dolgov skupaj s strokovnjaki Kreditnega centra pomagamo eni izmed slovenskih družin, ki se je zaradi krize znašla na robu preživetja. Spoznajte družino, ki ji bomo pomagali.

Nalagam..
Embed:

Ob vedno višji brezposelnosti in nizkih plačah se število Slovencev, ki živijo na robu preživetja, veča iz dneva v dan. Položnice in neplačani računi se kopičijo, denarja, s katerim bi poplačali zapadle obveznosti, pa od nikoder. Socialni prejemki so se zmanjšali, a upniki in izvršitelji zato niso nič bolj popustljivi. Za marsikoga postane odpiranje modrih kuvert z izvršilnih oddelkov sodišč in pregovarjanje z izvršitelji in izterjevalci glavna in edina življenjska dejavnost. Življenje se ustavi.

Položnice - 2
Ko se začnejo nabirati položnice, bi se marsikdo rad kar skril. A upnikom je danes skoraj nemogoče ubežati. (Foto: 24ur.com)

Na cekin.si smo se tako odločili, da bomo pomagali vsaj eni slovenski družini. Na pomoč nam je priskočil Kreditni center (Sestop, d. o. o.), ki je eno redkih podjetji v Sloveniji, če ne celo edino, ki zadolženim posameznikom in družinam pomaga tako, da deluje kot posrednik med njimi in med upniki in jih tako reši vsakodnevnega stresa in jim omogoči, da si ponovno sestavijo življenje.

Izkoristili smo najbolj ugoden čas za reševanje premoženjskih težav, sodne počitnice, saj so takrat na dopustu tudi izvršitelji, in se lotili dela. Na naš naslov so priromale številne tragične zgodbe, ki so se vtisnile globoko v naš spomin. Tisto, kar je skupno skoraj vsem, pa je, da je ljudi, ki so se znašli v težavah, strah, da bi za njihovo stisko izvedeli tudi drugi.

V zgornjem videoposnetku lahko spoznate družino iz enega večjih slovenskih krajev. Šteje šest članov. Nataša in Matjaž (imena smo spremenili) skrbita še za štiri otroke, eden izmed njih ima downov sindrom. Najstarejši je že najstnik, najmlajša punčka ima komaj šest mesecev.

V naslednjih tednih bodo v Kreditnem centru naredili temeljit pregled njihovih dolgov in možnih prihodkov ter se v njihovem imenu pogovorili z upniki in jim predlagali tak način poplačila dolga, da bo družini omogočil normalno življenje.

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes