16.01.2017
LJ
-0° / -6°

Multimilijarderka pričakuje dvojčici

Švicarka multimiljarderka Margarita Louis-Dreyfus je pri 53 letih noseča z dvojčicama. Predvidoma bo delala vse do poroda, nato pa se namerava hitro vrniti v službo.

Margarita Louis-Dreyfus
53-letna multimilijarderka Margarita Louis-Dreyfus je noseča z dvojčicama. (Foto: AP)

V Rusiji rojena poslovna ženska Margarita Louis-Dreyfus velja za eno izmed najbogatejših na svetu. Je na čelu francoskega konglomerata Louis Dreyfus Commmodities in lastnica nogometnega kluba Olympique iz Marseilla. Po podatkih revije Forbes naj bi njeno premoženje znašalo 7,1 milijarde dolarjev.

Rodila naj bi v začetku aprila in predvidoma bo delala vse do poroda. Nato si bo vzela očitno zelo kratek oddih, v službo se namerava vrniti že konec aprila.

Plavolasa milijarderka je vdova znanega francoskega poslovneža Roberta Louisa-Dreyfusa, ki je bil do prevzema družinskih poslov med drugim na čelu Adidasa. Leta 2009 je umrl za levkemijo.

Par se je poročil leta 1992, v zakonu so se jima rodili trije sinovi. Vdova je po njegovi smrti prevzela vodenje družinskega konglomerata in nogometnega kluba.

Trenutno je v razmerju z 52-letnim Philippom Hildebrandom, nekdanjim vodjo Švicarske centralne banke, ki je sedaj podpredsednik ameriške investicijske družbe BlackRock.

Louis-Dreyfusova se je v današnjem Sankt Peterburgu rodila kot Margarita Bogdanova, švicarska državljanska pa je vse od svojega prvega zakona, še pred drugim zakonom z Louisom-Dreyfusom.

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 1
 
Otmar1963 07.01.2016 10:46:43
Mož je umrl, ona pa se je spečala z dvojčicama? To v Sloveniji ne bi bilo mogoče. Pa ve, s katero od dvojčic je zanosila?
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Ste tudi vi prepričani, da je petek 13. slab dan za posel, delo in nakupe?

calculate
glossary
indexes
indexes