21.02.2017
LJ
10° / 4°

Plačajo ji drago večerjo, obenem pa še zasluži

18-letna Maya s Tasmanije je razkrila, kako je biti spremljevalka bogatašev. Dobila je ogromno nespodobnih ponudb za dodaten denar. Njena mati odobrava.

Vino
V Avstraliji veliko študent služi dodaten denar z druženjem s starejšimi moškimi. (Foto: Thinkstock)

Starejši bogati moški plačajo in bogato obdarujejo 18-letno Mayo s Tasmanije, da preživi čas z njimi, da gre z njimi na večerjo, da z njimi odpotuje na počitnice. Na večerjo zasluži več kot 300, za dve uri druženja na plaži 180 evrov.

Moški, s katerimi posluje, so lepo urejeni in bogati ter vozijo prestižne avtomobile. Z njo stopijo v stik po spletni strani. "Včasih so tudi poročeni," je povedala za Daily Mail.

Čeprav se ima večinoma zelo prijetno, so nekateri tudi nesramni. "Enkrat sem spoznala sumljivega moškega, ki je na vsak način želel spati z mano." A po njenih besedah so spolni odnosi izključeni, čeprav priznava, da bi lahko več zaslužila, če ne bi bili. "Če bi ponujala tudi spolne usluge, bi imela prestižno stanovanje, lepe avtomobile, veliko bi zaslužila. Ko sem brez denarja, me mika, priznam."

Njena mati - nekdanja madam - jo vseskozi podpira. In Maya ni edina. V Avstraliji je trenutno več kot 80.000 študentk, ki služijo kot spremljevalke. Vsaka mesečno zasluži približno 2700 evrov, zato lahko fakulteto zaključi brez dolgov.

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Vas je strah, da se ne boste znali prilagoditi digitalizaciji in da boste ostali brez dela?

calculate
glossary
indexes
indexes