ŠTARTAJ, SLOVENIJA!

Kaj je Pokici prinesel začetek leta 2018?

Natisni4
Da smo lahko pravočasno izpeljali naročilo in založili vse trgovine, smo morali uvesti še tretjo, nočno izmeno.

Pokica
PokicaFOTO: osebni arhiv

V naslednjih tednih bomo na Cekin.si objavljali bloge podjetnikov, ki so sodelovali v drugi sezoni oddaje Štartaj, Slovenija!.

Sobota je. Urni kazalci se (pre)hitro pomikajo proti koncu dneva, kot je to običajno ob vikendih. Z mamo sediva na kavču in ob kavi klepetava o preprostih, vsakdanjih stvareh, ko mi zapiska telefon. Piše mi bivša sodelavka, odprem sporočilo in na fotki zagledam, kako se z nečakinjo igrata ob Pokicah.

Iskreno, nikoli se ne naveličam takšnih sporočil in hvaležna sem za prav vsako posebej. Fotko pokažem mami in pogovor nadaljujeva o sedaj že znanih kokicah Pokicah. Z mislimi se vračam v preteklost, razmišljam, kako se nam je življenje spremenilo, hkrati pa si že predstavljam nove poslovne prostore in nove stroje, ki si jih ravno ta trenutek ogledujeta Uroš in Alen v Ameriki.

S sodelovanjem v projektu Štartaj Slovenija se nam je življenje obrnilo na glavo in če smo mislili, da se bo z novim letom 2018 vse skupaj umirilo, zaenkrat nič ne kaže na to. Januar je prinesel ponovno veliko naročilo, ki je bilo posledica fantastične novice o širitvi izdelkov v skupno 53 trgovin Spar in Interspar! Sliši se noro dobro, kajne? No, tako nekako so izgledali tudi prihodnji tedni. Dobesedno noro. :) 

Da smo lahko pravočasno izpeljali naročilo in založili vse trgovine, smo morali uvesti še tretjo, nočno izmeno. Malce nepripravljeni smo se morali sprijazniti, da nimamo dovolj časa za iskanje dodatne delovne sile, zavihati rokave in po popoldanski izmeni nadaljevati še dodatnih nekaj uric – ne malokrat nas je domov pregnala šele jutranja ekipa. :)

Za nami je prvo četrtletje in uspešna širitev v 53 trgovin. Hvala vam! Hvala vsem, ki ste in Pokice večkrat poiščete na prodajnih policah. Brez vas nič od tega ne bi imelo smisla. Zaradi vas lahko razvijamo podjetje, nove okuse in v prihodnosti tudi nove izdelke.

Kaj smo že naredili in kaj še delamo v tej smeri, vam zaupamo v blogu prihodnji teden, ko se Uroš in Alen vrneta iz potovanja po Rusiji in Ameriki. Zagotovo bosta polna vtisov in novih informacij, mogoče pa vam zaupamo tudi kaj o novem okusu, ki na prodajne police prihaja v mesecu maju!

KOMENTARJI (4)
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
PRIJAVI KOMENTAR Pravila za objavo komentarjev
PREKLIČI
toxicox 03.04.2018, 20:25:24
pa kupiš kelys daš v mikrovalovno pa je boljše
Garfield R. Ornik 03.04.2018, 17:42:07
Lušna zgodba, samo artikel je predrag.
valenty 03.04.2018, 15:14:24
Za to ceno niso dovolj dobre. Žal
MajaZmaja007 03.04.2018, 8:32:14
Te Pokice so sicer dobre, ampak precej drage ...