22.05.2015
LJ
13° / 9°

Bo gola Sofia kriva za popolni polom?

Floridski poslovnež Nick Loeb namiguje, da se bo potegoval za mesto v senatu. Bi mu lahko njegova partnerka in znana televizijska zvezda Sofia Vergara škodovala na tej poti?

Sofia Vergara
Bi morebitnemu bodočemu senatorju na politični poti lahko škodovala Sofia? (Foto: Reuters)

Zvezdnica zabavne televizijske serije Modern Family (Moderna družina) Sofia Vergara je to leto zaradi nominacije za emmyja in reklamne kampanje za Pepsi polno zaposlena. V zadnjem času pa je čez lužo vse več pozornosti v javnosti deležna zaradi svojega fanta floridskega poslovneža in demokrata Nicka Loeba, ki je namigoval, da se bo potegoval za mesto v senatu.

Loeb je namreč resno namigoval, da bo na naslednjih volitvah kandidiral za mesto v ameriškem senatu, ki ga trenutno zaseda floridski demokrat Bill Nelson. Nelsonov najverjetnješi konkurent republikanec Mike Haridopolos pa je nedavno zapustil tekmo za sedež v senatu. Tako bi imel Sofijin partner Loeb lahko dokaj lahko pot v senat. Med političnimi analitiki pa se pojavlja vprašanje, ali bi mu Sofia na politični poti lahko pomagala ali škodovala.

Najbolj očitno je, da bi nekateri strategi Loebovih nasprotnikov lahko v volilni tekmi na plan privlekli Sofijine razgaljene fotografije in se sklicevali na to, da ni rojena v ZDA, ter poudarjali, da paru manjka vrednot oziroma da sledita napačnim. Tudi v domačem republikanskem taboru pa bi mu Sofia lahko 'škodovala', saj se nekateri republikanski politični strategi spotikajo ob njegovo povezanost s Hollywoodom in ga imenujejo 'čaščeni playboy'.

Čeprav Loeb nasprotuje takšnemu videnju, ni veliko storil, da bi to  preprečil. V povezavi z njim je na spletu več fotografij njegovega dekleta Sofie Vergara in manj njegovih. Na twitterju Loeb objavlja svoje fotografije z rdeče preproge, na katerih pozira Sofia. Slednja pa tudi objavlja na spletu nešteto fotografij z različnih zabav, ki so zlata jama za Loebove politične nasprotnike.

Loeb, ki do zdaj seveda ni storil nič narobe pri svoji politični karieri in hodi pač z znano Sofio Vergaro, ki je lepa, talentirana in znana, bi lahko v politični karieri težko vzpostavil stik s svojimi volivci. Zaradi njegovega hollywoodskega življenja bi se njegovi volivci težko poistovetili z njim, ugotavljajo politični analitiki.

parček
Floridski poslovnež Nick Loeb s svojo partnerko Sofio Vergara živi hollywodsko življenje.

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Komentarjev: 1
lunatetrka 31.07.2011 09:13:53
aaaaauuuuuuuuuuuu
Več komentarjev

Iskanje

Anketa

Kdo je po vašem mnenju boljši voznik?

calculate
glossary
indexes
indexes