27.05.2015
LJ
20° / 10°

Brez tega ne smete na potovanje!

Ker se vam med potovanjem lahko pripeti marsikaj, je dobro biti pripravljen. Na trgu boste zagotovo našli pripomočke, ki vas rešijo iz vsake zagate. Poglejte si najbolj bizarne.

Potovalna oprema - 7
Če vas mika življenje tihotapca in bi se radi izognili carinskim pregledom, si lahko omislite umazano spodnje perilo s skritim žepkom, kamor lahko skrijete potni list ali denar. Hlačke stanejo 22 evrov, na voljo pa so le v barvni kombinaciji bela/rjava. (Foto: oddee.com)
Potovalna oprema - 8
Za tiste, ki se na popotovanjih niso pripravljeni odpovedati higieni, je kot nalašč prenosna napravica za higieno intimnih delov telesa. Cena: 33 evrov. (Foto: oddee.com)
Potovalna oprema - 6
Tisti, ki radi potujejo v tople kraje, bodo znali ceniti oblačila z vgrajenim ventilatorjem, ki se napaja preko USB-priključka. Ja, da ga ni ga čez hladen veterček, priča podatek, da so oblačila japonskega podjetja Kuchofuku trenutno razprodana. (Foto: oddee.com)
Potovalna oprema - 3
Če radi potujete lahkotno oziroma neobremenjeni s kopico prtljage je za vas idealen najmanjši digitalni fotoaparat. Kljub skromnim meram se lahko pohvali s slikovnim senzorjem z dvema milijonoma slikovnih točk in resolucijo 1600 x 1200. Pri resolucijo 640 x 480 in 30 fps pa zajema celo kratek video. (Foto: oddee.com)
Potovalna oprema - 10
Če ste eden izmed tistih, ki mora biti stalno povezan, vam bo prav prišla majica, ki vam javlja, če se v vaši okolici nahaja Wi-Fi omrežje. Cena majice okoli 10 evrov, brez stroškov dostave. (Foto: oddee.com)

 

FB članek - join us

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Glasuj

Prenesi v

Iskanje

calculate
glossary
indexes
indexes